Copyright 2020 - BodyBò Leuvensesteenweg 459 3070 Kortenberg 02 /759 66 33


LipoCavitatie of Liposuctie zonder snijden.

Cavitatie is een term die uit de esthetische chirurgie komt en momenteel erkend wordt als de meest efficiënte behandeling in de strijd tegen cellulite en vetophopingen en dit zonder snijden!

Natuurlijk trainen en sporten we. We letten op onze lijn maar ondanks al deze inspanningen blijven er ophopingen van vetweefsel zitten die we liever niet zouden hebben.
Wie kent ze niet, de zogenaamde “Lovehandles”. Het zachte “babyvet” dat maar niet wil verdwijnen. Liposuctie zou een oplossing kunnen zijn, maar waarom hiervoor kiezen als het ook pijnloos kan? Bij BodyBò hebben wij nu hét alternatief voor liposuctie: de LipoCav.

Principe
Het systeem bevat programma’s om het lichaam te ontgiften, het overtollige gewicht in de vorm van ongewenste vetten af te voeren en uw correcte lijn terug te vinden. Dat alles met onmiddelijk zichtbare resultaten. Lipocav gebruikt een generator met flexibele ultrasone geluidsgolven tussen 30 en 40Khz die elastische golven produceert in een vloeistof of vetweefsel, worden kleine gasbelletjes gevormd worden. Door de verhoging van de energie worden de belletjes steeds groter tot ze imploderen. Tijdens deze implosie komt er energie vrij in de vorm van druk. In vetweefsel produceert de cavitatie een drainage tussen de vetcellen waardoor de fysiologische conditie hersteld wordt. Deze veroorzaakt de verbreking van de verbindingen tussen de vetcellen en wordt de celwand van de vetcellen vernietigd.

De vernietigde vetcellen worden via het natuurlijk afvoersysteem (lymfe) afgevoerd. Dit proces wordt versneld door de samenwerking met de SlimPress. Een sessie lipocavitatie wordt steeds gevolgd door een half uur pressotherapie om een boost te geven aan uw lichaam om zo de afvalstoffen sneller te laten voeren.

Resultaat
Het gewenste resultaat is al zichtbaar tussen de 6 en 12 behandelingen van telkens ongeveer 30 minuten. In tegenstelling tot vele andere behandelingen is het resultaat definitief vermits de vetcellen volledig vernietigd worden en niet enkel geledigd zoals bij andere afslanktechnieken.

Deze behandeling heeft tal van voordelen:
Het is volledig pijnloos, een korte behandeltijd van 30 minuten, geen blauwe plekken zonder de risico’s van een chirurgische ingreep (littekens, anesthesie, complicaties,…) goedkoper dan liposuctie, snel en zichtbaar verlies in centimeters, volledige controle over het proces en geen recuperatieperiode: je kan onmiddellijk je dagelijkse activiteiten hernemen.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?
Alles hangt af van de dikte van de vetlaag. Bij iedere behandeling van 15 à 30 minuten worden steeds dieper liggende vetlagen afgebouwd. Over het algemeen volstaan 8 tot 12 sessies naargelang de te behandelen zone.

Een sessie lipocavitatie wordt steeds gevolgd door een half uur pressotherapie om een boost te geven aan uw lichaam om zo de afvalstoffen sneller te laten voeren. Het is ook héél belangrijk om tijdens de volledige kuur dagelijks minimaal 2 liter water te drinken om voor de continuiteit van de afvoer van het losgekomen vet te zorgen. Uw lichaam heeft tijd nodig om het losgekomen vet af te voeren daarom wordt ook maar 1 sessie per week uitgevoerd.

Contacteer ons telefonisch (02/759.66.33) of spring eens binnen en maak vrijblijvend een afspraak, zodat we u op een rustige manier kunnen ontvangen en u alle informatie kunnen geven die u wenst.