Copyright 2020 - BodyBò Leuvensesteenweg 459 3070 Kortenberg 02 /759 66 33

Snel weg met zwangerschapskilo’s
Dit programma is speciaal ontwikkeld voor jou als jonge moeder
Het is normaal dat je extra kilo’s vasthoudt na je zwangerschap. Tijdens je zwangerschap kom je gemiddeld tussen de 10 en 15 kilo aan. Bij de bevalling raak je ongeveer het dubbele van het gewicht van de baby kwijt en een deel van het vocht en vet verdwijnt vanzelf in een aantal weken daarna. Maar dan… wat doe je aan die verslapte en beschadigde huid?

Speciaal voor alle kersverse mama’s bieden wij het Young Mother back in shape afslankprogramma. Tijdens dit programma staat het YMP centraal en indien gewenst kan je het met het PowerSlim® dieet combineren.

Als ‘Certified Center’ volgden wij hiervoor een speciale opleiding en kunnen we je een gepersonaliseerd programma aanbieden en dit al vanaf 4 weken na de bevalling.
Maar ook al is je kindje ondertussen al een kleine peuter en ben je er nog niet aan toe gekomen om weer helemaal ‘in shape’ te zijn, dan is er ook een aangepast trainingsschema waarmee je aan de slag kan.

Waarom het YMP ?
- Het lichaam is gedurende 9 maanden snel en veel veranderd
- Tijdens de zwangerschap wordt het lichaam weinig getraind
- Na de bevalling is er weinig tijd: alle tijd wordt aan de baby besteed
- Na een eerste bevalling moet het lichaam terug in optimale conditie komen,
  normaal tussen de 12-16 weken
- De kans op het ontwikkelen van secundaire klachten zoals rugpijn; bekkenpijn, incontinentie
  vergroot na een zwangerschap maar kan perfect verholpen worden met het YMP

Power Slim
Het Power Slim afslankprogramma werkt snel en effectief doordat je het lichaam even verrast met uitsluitend eiwitten, in tegenstelling tot alle traditionele diëten! Omdat het lichaam de noodzakelijke energie niet uit de voeding kan halen, zal ze haar vetreserves aanspreken waardoor je snel afvalt. Je eet de eiwitproducten die je bij ons koopt en zelf aanvult met vlees, kip, vis en groenten. Resultaat binnen een week +/- 3kg vetmassa minder.

Persoonlijke begeleiding
Eerst hebben wij tijdens een persoonlijk intakegesprek waarin we een aantal lichaamswaarden meten, samen bepalen we je persoonlijke doelstelling en maken een stappenplan hoe en wanneer dit te behalen. We bespreken je valkuilen en wensen ten aanzien van de begeleiding. Daarnaast maak je kennis met de dieet producten en het Young Mother trainingsprogramma.
Zo ben jij in een mum van tijd weer een fiere slanke mama.

Opvang
Heb jij het ook moeilijk om dat pasgeboren babytje achter te laten, geen probleem, breng je kindje gerust mee, je bent uiteindelijk toch maar een half uurtje bezig en wij houden maar al te graag een oogje in’t zeil op die kleine boelekes. Oudere kindjes zijn uiteraard ook welkom, voor hen staat een speelmand klaar waar ze zich ook in alle rust mee kunnen bezig houden.

Getuigenis
Zes weken na de bevalling, je mag weer beginnen sporten, maar wat? Zo fit voel je je niet, je bent moe, bij't minste buiten adem, je slaapt slecht, maar vooral... waar laat je die kleine pruts? Mijn oplossing was gaan power platen bij Christel! Het doet wonderen met je bekkenbodemspieren (en al de rest van je lichaam), en die kleine pruts die neem je gewoon lekker mee. Christel heeft met mijn beide kindjes meermaals in haar armen rondgelopen zodat ik kon powerplaten, en dit met veel liefde. Een aanrader voor alle nieuwe mama's!!

Helga Peeters, Kortenberg