Copyright 2019 - BodyBò Leuvensesteenweg 459 3070 Kortenberg 02 /759 66 33


BodyBò presenteert U als eerste in Brabant de Ozo-lijn.


Dit is een nieuwe revolutionaire lijn van producten waarvan de werking klinisch bewezen is aan de universiteit van Ferrara. De resultaten zijn verbluffend! Het is een behandelplan opgesteld met geavanceerde cosmetische criteria, met als doel het hoofd te bieden aan cellulitis. De zuurstof-ozontherapie verdient bijzondere aandacht omdat het gebruik van zuurstof inwerkt op het cellulair metabolisme, waardoor de micro-circulatied verbetert. De Ozolijn is in staat zuurstof in te sluiten en actief te maken. De ozoniden zijn moleculen die in staat zijn om zuurstof praktisch bruikbaar te maken: het vormt een soort complex die de combinatie maakt van zuurstof met een absoluut natuurlijke stof, zoals jojoba-olie. De geformuleerde synergie, die ozoniden associeert met essentiële oliën, plantaardige extracten en fosfotidylcholine optimaliseren de oxygenatie. De aanwezigheid van paardekastanje en Aziatische Centella zorgt voor een krachtige werking op de bloedcirculatie; salie en klimop helpen vochtophopingen te bestrijden in combinatie met de andere natuurlijke elementen. Het Ozosysteem is een afslankende behandeling dankzij de mogelijkheden van de ozoniden en fosfatidylcholine die het vetmetabolisme verhogen met als resultaat een optimale afslanking thv de vetophopingen. De Ozo-lijn is gebaseerd op een bijzondere en effectieve formule op basis van ozonide, fosfatidylcholine en carnitine. Dit complex wordt Lipozone genoemd. Dit zijn natuurlijke producten die de vetten helpen afbreken. Hierdoor krijgen we een centimeteromtrekverlies van buik, heupen, billen en dijen, maar ook verlies in gewicht! Daarom is dit product zo revolutionair !!!

Fosfatidylcholine : is een natuurlijke vochtinbrengen, gebruikt in de esthetische geneeskunde voor het oplossen van vetten en fungeert als enzymen activator die de vermindering van vetcellen aanmoedigt. Het is in staat om de verbinding tussen de vetcellen te verbreken. Het vet wordt langzamerhand vloeibaar en verlaat het lichaam. Het is precies alsof de vetcellen worden uitgewrongen en geeft hele mooie resultaten bij cellulite. Combinatie met lichaamsbeweging en een bewuste voeding geeft langdurige en mooie resultaten.

Carnitine : is een quaternair ammoniumzout dat instaat voor het transport van vetzuren van het cytoplasma naar de mitochondrieën (de energieproductent) van de cel. Het is een stof die een belangrijke functie heeft in de vetstofwisseling. Wanneer vetten uit de bloedbaan in de spier zijn opgenomen, moeten ze naar de energiecentrales (=mitochondrieën) van de spiercel worden getransporteerd. Hier worden de vetten afgebroken en wordt energie gegenereerd voor spiercontracties. Het transport over het mitochondriale membraan is een kritische stap voor vetoxidatie. Voor dit transport is carnitine nodig. Het is daarom logisch te denken dat een hogere concentratie carnitine in de spier, een toegenomen transport van vetzuren tewerkstelt. Ozonide : is afkomstig van Ozon. Het stimuleert de celregeneratie, her-oxygeneert en hydrateert de epidermis, maakt de huidtint helderder en maakt de huid steviger.

Welke levensstijl te combineren met de Ozo-lijn ?
1) Eet beter :

- uitgebalanceerde voeding

- eet 5x/dag

- eet 's ochtends voldoende, 's avonds niet te veel

- eet als tussendoortje een proteïnesupplement
- eet rustig, zonder stress

- eet bij voorkeur voeding met weinig calorieën en rijk aan vitamines
2) Stimuleer de stofwisseling :
- drink minstens 1,5 liter water per dag

- stimuleer de stofwisselingsorganen, cfr Tisanes
3) Beweeg voldoende :

- sport of beweeg regelmatig, cfr PowerPlate, denk eraan 30 minutjes PowerPlate
komt overeen met 1 uur 30 min fitness met het grootste voordeel dat je lichaam niet belast wordt.