Copyright 2020 - BodyBò Leuvensesteenweg 459 3070 Kortenberg 02 /759 66 33

 

Ik wil afvallen!

Hoe dikwijls heb je dat al niet gezegd? Veel!

En elke maandag begin je opnieuw en opnieuw… zonder resultaat!

Gezond en slank door het leven gaan, dat is toch wat je wil?

Afvallen is één ding maar je wil vooral op gewicht blijven.

Met de PowerSlim methode en persoonlijke begeleiding werk je aan je nieuwe lifestyle … je nieuwe “ik”…

Er is veel op de markt en ik hoor je de vraag al stellen … PowerSlim werkt dit nu echt? En waarom? 

Wat is PowerSlim?
PowerSlim is een wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma ontwikkeld door diëtisten, gebaseerd op het onthouden van koolhydraten en het toevoegen van volwaardige eiwitten. In 3 fase opgedeeld in 6 stappen gericht op afvallen en het bereiken van je streefdoel, stabiliseren en het leren behouden van je streefgewicht en dit onder persoonlijke begeleiding zo behaal je snel en langdurig resultaat, zonder hongergevoel en zonder jo-jo effect.
PowerSlim is zo succesvol omdat je gewoon kunt blijven genieten van lekker eten. Het programma is niet gebaseerd op minder eten, maar op anders eten! En dat is het nu net, je moet eten om af te vallen, en wel om de 2 tot 2.5 uur.
De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de nodigde energie te komen.
Door de speciaal ontwikkelde PowerSlim producten te gebruiken, zet je ook elke dag een creatieve, gevarieerde maaltijd op tafel waardoor je niet alleen gaat afvallen, je werkt ook naar een gezonde- en vitale levensstijl toe.

 

Hoe werkt het PowerSlim voedingsprogramma?
PowerSlim betekent niet minder eten maar anders en vooral lekker eten. Je hebt 6 eetmomenten per dag, tijdens die momenten vervang je gewone voedingsmiddelen door PowerSlim producten. Je eet ook verschillende vlees-en/of vissoorten, eieren en lekker veel groeten. Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde eetstijl waar genieten kan.

Fase 1:  De strikte fase
Dit is de strikte fase, waarin je snel zal afslanken. Doordat er nu weinig of beperkt koolhydraten en geen suikers in je maaltijden voorkomen, komt je lichaam in ketose (vetverbranding).
Per dag neem je 3 hoofdmaaltijden en twee tot drie tussendoortjes. Je leert dus vanaf dag 1 regelmatig te eten. De maaltijden bestaan uit 5 of 6 PowerSlim producten aangevuld met toegestane groenten, vlees en/of visper dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en verschillende soorten groenten en smaakmakers. Het grootste gedeelte van je gewichtsverlies bereik je in fase 1 (80% van je gewenste gewichtsverlies gebeurt hier).

Fase 2:  Bereik je streefgewicht
In deze fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Er wordt in beperkte mate terug gewone voeding zoals brood en fruit aan het menu toegevoegd en er wordt  heel sterk gewerkt aan je voedingskennis.

Fase 3: Gedaan met jojo-en
Nu je eindelijk je streefgewicht hebt bereikt laat je voedingscoach je nog niet los! Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. In deze fase leer je gezond en gevarieerd te eten om je streefgewicht te stabiliseren en te behouden.

Na het volgen van de 3 fasen is je gewicht gestabiliseerd en weet je nu welke producten en hoeveelheden je beter wel en niet kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven, is het vinden van de juiste balans hierbij van belang. Daarom blijf je bij ons onder controle tot 1 jaar na je behaalde streefgewicht zo blijf je gemotiveerd en val je niet terug in je oude slechte eetgewoonten. 

Hoe begin ik eraan?
Vooralleer je kan beginnen kom je bij de PowerSlim voedingsdeskundige voor een persoonlijk intake gesprek.
Vervolgens wordt je startgewicht, BMI, vetmassa, spiermassa,…  gemeten en worden je motivaties besproken.  Tenslotte word je streefgewicht bepaald en wordt het PowerSlim afslankprogramma uitgelegd.
Je kan beginnen met een 9 daagse-startersbox met daarin 54 producten zo kan je kennis maken met de producten en ervaren welke producten jij het lekkerst vindt. Na de 9 dagen kan je zelf je wekelijks menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. In de box vindt je  ook het boek “PowerSlim Voeding en Gewicht in Evenwicht” hierin staat nogmaals alle info die je tijdens het intakegesprek van je PowerSlim coach gehoord hebt alsook  14 voorbeeldmenu’s en rmeer dan 80 recepten.  Met de volgende indicaties kan je verantwoord starten met het afslankprogramma:
Obesitas BMI hoger dan 25
Diabetes type 2
Hypertensie; vermindering van medicatie
Slaapapnoe; verbetering slaapritme stoornissen en snurken
Artrose; vermindering van de intra-articulaire druk
Veneuze insufficiëntie van de onderste ledematen; verbetering van de bloedsomloop
Astma; verbetering van de respiratoire capaciteit
Hypothyroidie; verbeterde respons hormonen

Met onderstaande indicaties kan je helaas niet deelnemen aan het afslankprogramma: bij twijfel neem altijd contact op.
Chronische nier- en leverinsufficiëntie
Recent hartinfarct korter dan 6 maanden, hartritmestoornissen of hart insufficiëntie
Zwangerschap en borstvoeding
Kanker
Koemelkeiwit allergie (in overleg)
Soja allergie

PowerSlim Producten
Power Slim betekent niet minder eten, maar ànders eten.
Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, lasagna, lijnzaadbrood, repen, koekies, broodjes, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs…

Power Slim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten. Zo worden de huidige zoetstoffen bijvoorbeeld vervangen door o.a. Stevia. Ook bevatten de nieuwe PREMIUM Power Slim producten minimaal 20g eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. Verder worden extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de nodigde energie te komen.

Intussen heb je het wel begrepen, in tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor. Neem een kijkje naar de getuigenissen op www.powerslim.be alsook of deze site.

Persoonlijke individuele Begeleiding
Begeleiding is heel belangrijk tijdens het programma.
Voor mensen met overgewicht is het vaak een hele grote stap om een afspraak te maken om daadwerkelijk iets aan hun overgewicht te doen. Soms voelen ze zich onzeker, schamen ze zich of ontbreekt de motivatie om het vol te houden.Makkelijke of moeilijke momenten, bij BodyBò sta je er niet alleen voor. Tijdens de wekelijkse begeleiding bespreken we jouw ervaringen en waar jij tegenaan loopt. Op ieder moment kun je rekenen op de intensieve begeleiding van je PowerSlim voedingscoach. Samen werk je aan de verbetering van je voedingskennis die noodzakelijk is in het behouden van je streefgewicht en word je door de moeilijke momenten geholpen. Het inzicht in verantwoord eten en het bewust worden van wat je doet en eet of juist van wat je achterwege laat bereik je langzamerhand door de deskundige informatie die je voedingscoach je geeft.

Dankzij jouw inspanning en de wekelijkse individuele opvolging, begeleiding en ondersteuning van je PowerSlim gecertificeerde deskundige, bereik jij een stabiel en gezond gewicht. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten. De coach begeleidt en motiveert je ten allen tijde bij het afvallen, adviseert je over productkeuzes en is je stok achter de deur!

Power Slim voedingscoaches hebben minstens de basisopleiding tot Power Slim voedingscoach gevolgd en zijn vanaf dat moment 1 jaar lang gecertificeerd om jou op een professionele manier te begeleiden naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Door het volgen van regelmatige vervolgopleidingen blijft de Power Slim coach altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wordt de certificering telkens met 1 jaar verlengd.

Bij BodyBò wordt de begeleiding gegeven door een advanced gecertificeerd voedingscoach.

BodyBò werd uitgeroepen tot Center van de maand in Oktober 2014!

PowerSlim is een Wetenschappelijk onderbouwd programma
Tot voor kort dacht men dat het eten van minder calorieën gewichtsverlies als resultaat heeft. In principe klopt dat ook alleen verlies je niet alleen vet maar ook spiermassa en zo krijg je een vertraagde stofwisseling. Dit heeft als gevolg dat het lichaam per 24 uur minder calorieën verbruikt, waardoor je uiteindelijk meer aankomt.
Dit is dus de reden waarom een caloriebeperkt dieet niet werkt!.

Onderzoek van de Amerikaanse professor Blackburn van de Havard Universiteit toont aan dat het niet beperken van de calorie inname maar het verlagen van de koolhydraten en verhogen van eiwitinname de meest effectieve methode is om blijvend resultaat te bereiken. Deze professor staat aan de basis van het PowerSlim afslankprogramma.

Power Slim is een wetenschappelijk onderbouwde methode voor gewichtsreductie. Het programma bestaat uit een combinatie van hoogwaardige eiwitsupplementen en intensieve deskundige begeleiding van jouw voedingsdeskundige. Door het gebruik van de eiwit producten hebben we na 3 dagen geen suikers meer in ons lichaam. Het lichaam schakelt dan over op het verbranden van het lichaamsvet om aan de energie te komen en daardoor val je zo snel af en worden de spierweefsels niet aangesproken.

Voordelen van Power Slim:
5 tot 6 eetmomenten per dag dus geen hongergevoel
Het snelle resultaat houdt je gemotiveerd
Wetenschappelijk onderbouwd
Verlaging van bloeddruk
Verbetering diabetes type 2
Het verkrijgen van resultaat werkt ontzettend motiverend.
Door de verhoogde eiwitinname wordt de spiermassa beschermd. Je spiermassa zorgt ervoor dat je stofwisseling op peil blijft.  De speciale samenstelling van de Power Slim producten ondersteunt en bevordert de stofwisseling.
Door de professionele en persoonlijke begeleiding van de Power Slim voedingscoach leer je wat een gezond voedingspatroon is en wat je beter wel en niet kunt eten.
Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding van de Power Slim voedingscoach.

De ervaring leert dat iemand met 20 kilo overgewicht de eerste maand zo’n 10 kilo blijvend kan verliezen.

Power Slim en bewegen
Lichaamsbeweging is de derde belangrijke pijler in het PowerSlim programma. We weten allemaal dat we pas echt blijvend resultaat hebben als we onze levensstijl ook blijvend aanpassen. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te houden.

Je levensstijl blijvend veranderen klinkt misschien als een hele opgave, maar met de handige tips en tools die PowerSlim je aanreikt is het prima in te bouwen in je dagelijkse leven. Je hebt nu al veel meer voedingskennis opgedaan. Dit programma stelt je in staat om in zeer korte tijd, op ieder gewenst moment van de dag oefeningen te doen om gezond, slank en fit te blijven.

Een must voor wie wil afslanken is ook meer en of anders gaan bewegen.

Wil jij de snelste weg kennen naar een gestroomlijnder, fitter en krachtiger lichaam? 
Maak kennis met de methode Ro-An voor Power Plate .
Het is een unieke bewegingsmethode, gebaseerd op de oosterse bewegingsleer (Kung-Fu, Tai-Chi, Qi Gong, Karate...) en toegepast op het modernste acceleratie-toestel.  Het is als het ware een fusie van 3000 jaar overgeleverde kennis met de nieuwste trainingstechnologie.
Met Ro-An combineren we specifieke lichaamsposities met microbewegingen.  Dit maakt dat volledige spier-, pees- en fasciaketens worden gestimuleerd en niet enkel één spiergroep.
De training is daardoor intenser zonder echter belastend te zijn voor het lichaam.
Afslankresultaten zijn opmerkelijk en worden sneller bereikt dan met andere sportmethodes.