Copyright 2020 - BodyBò Leuvensesteenweg 459 3070 Kortenberg 02 /759 66 33


Ontworpen volgens onderzoek op het gebied van genetische manipulatie. Dankzij de combinatie van geavanceerde technische en wetenschappelijke kennis en een diepgaande studie van het menselijk lichaam, kon een systeem ter verzorging van ongemakken en het psychisch welzijn op poten gezet worden. Slim Press wordt gedefinieerd als "een 4 in 1 toestel" omdat het u toelaat 4 belangrijke activiteiten tegelijkertijd uit te voeren nl. Presso-massage – Electrostimulatie – Afslanken - Modelleren van het silhouet.

De evolutie van schoonheids & pressotherapie behandelingen.
Slimpress is behandelmethode die de circulatie in lymfe- en bloedvaten efficiënter maken, waardoor deze continu de huidoneffenheden zoals cellulite, lokale vetophopingen en vochtophoud bestrijden. In vergelijking met de normaal gebruikte pressotherapie methoden, biedt de SlimPress de mogelijkheid om een krachtige thermische verwarming te combineren met verschillende pressotherapie programma’s. De speciale infrarood stralen die in serie geactiveerd worden zorgen voor een betere vetverbranding. Tijdens een behandeling van 30 minuten worden er 500 à 600 kcal. Verbruikt.
"Slim Press" zonder enige twijfel een zeer efficiënt toestel ter bevordering van de esthetiek zoals, afslanking, een verhoogd metabolisme, het brengt uw silhouet terug in vorm en geeft U een bijzondere lymfedrainage.

De opmerkelijke voordelen van Slimpress:
1) Onmiddellijke wellness sensatie
2) Krachtige drainage van vocht
3) Verbetering en herstel van de natuurlijke lymfe stroom
4) Stimuleren van de bloed- en lymfecirculatie met verwijdering van afvalstoffen
5) Afslankende en reinigende werking dankzij transpiratie veroorzaakt door de infrarood warmte
6) Versteviging en herstructureren van de te behandelen zones

Presso-massage en Lymfedrainage
Slim Press is een systeem met presso-massage technieken, speciaal ontworpen en getest voor het verkrijgen van het effect van een lymfedrainage door gebruik te maken van 2 onderdelen: de botten en gordels, waarin lucht geblazen wordt. De aanvoer van lucht wordt bestuurd door een microprocessor in het Slim Press toestel, waardoor de hoeveelheid en de luchtdruk aan de binnenkant van de onderdelen kan worden aangepast. Dit veroorzaakt een gelijkmatige compressie van onder naar boven rond het lichaamsdeel, dit ter bevordering van de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel, evenals de re-absorptie van weefselvloeistoffen in de bloedvaten. Eenmaal terug opgenomen in de bloedvaten, worden de afvalstoffen getransporteerd door de weefselvloeistoffen om dan uiteindelijk in het bloed en lymfesysteem terecht te komen. De compressie vermindert de ruimte tussen het vet en de bloedsomloop, en vergemakkelijkt zo het contact tussen vetcellen en circulerende stoffen die nodig zijn tijdens het metabolisme van de vetten. Presso-massages met de Slim Press zijn geheel pijnloos en zeer ontspannend. Door een analyse van spierbewegingen hebben we de verschillende functies van de Slim Press onderzocht die invloed hebben op de stimulatie van het zenuwstelsel met micro-elektrische stroom bij lage frequentie en die een reactie veroorzaken van het betrokken aerobe spierweefsel. Dit resulteert in een slanker en sterker lichaam. De detoxificatie gebeurt door middel van lymfedrainage. Het effect van dit compressie programma op energie maakt dat dit een zeer geschikte behandeling is voor mensen lijdend aan retentie en lymfostase.

Electrostimulatie
Normaal, als we een lichamelijke activiteit uitvoeren, wordt deze gestuurd door elektrische impulsen die de hersenen doorstuurt, via motorische zenuwen, naar de motorische eind¬platen van de spieren. Op dit niveau worden de impulsen omgezet in chemische impulsen die verantwoordelijk zijn voor de samentrekking van de spieren. In het geval van elektro-stimulatie, slaan we enkele stappen over en de automatische reactie veroorzaakt door de hersenen wordt vervangen door een elektrische impuls, de zogenaamde Elektrostimulatie van de spieren geproduceerd door een apparaat. Op deze manier worden de elektrische impulsen die gestuurd worden uit de elektrostimulator rechtstreeks naar de motorische eindplaten van de spieren gezonden. Het is dus mogelijk om te werken aan spiercomponenten dankzij een goed gelokaliseerde, beperkte en absoluut specifieke stimulatie.

Infrarood
De infrarood stralen bevatten een stof die de hoeveelheid bloed verhoogt die naar de huid getransporteerd wordt, dankzij een verhoging van de activiteit ter hoogte van de arteriële en veneuze bloedvaten. Een stimulatie in de microcirculatie duidt op een inputverhoging van het bloed en dus het optimaliseren van het oxidatieve metabolisme van vetzuren, specifiek in de zones die onderworpen werden aan infrarood. We denken dat het blootstellen aan infrarood stralen direct reageert op de vetcellen. Deze reactie kan verklaard worden door de functie van de cytochromen ter hoogte van de mitochondrieën, de energiecentrale van de cellen.

 


BodyBò presenteert U als eerste in Brabant de Ozo-lijn.


Dit is een nieuwe revolutionaire lijn van producten waarvan de werking klinisch bewezen is aan de universiteit van Ferrara. De resultaten zijn verbluffend! Het is een behandelplan opgesteld met geavanceerde cosmetische criteria, met als doel het hoofd te bieden aan cellulitis. De zuurstof-ozontherapie verdient bijzondere aandacht omdat het gebruik van zuurstof inwerkt op het cellulair metabolisme, waardoor de micro-circulatied verbetert. De Ozolijn is in staat zuurstof in te sluiten en actief te maken. De ozoniden zijn moleculen die in staat zijn om zuurstof praktisch bruikbaar te maken: het vormt een soort complex die de combinatie maakt van zuurstof met een absoluut natuurlijke stof, zoals jojoba-olie. De geformuleerde synergie, die ozoniden associeert met essentiële oliën, plantaardige extracten en fosfotidylcholine optimaliseren de oxygenatie. De aanwezigheid van paardekastanje en Aziatische Centella zorgt voor een krachtige werking op de bloedcirculatie; salie en klimop helpen vochtophopingen te bestrijden in combinatie met de andere natuurlijke elementen. Het Ozosysteem is een afslankende behandeling dankzij de mogelijkheden van de ozoniden en fosfatidylcholine die het vetmetabolisme verhogen met als resultaat een optimale afslanking thv de vetophopingen. De Ozo-lijn is gebaseerd op een bijzondere en effectieve formule op basis van ozonide, fosfatidylcholine en carnitine. Dit complex wordt Lipozone genoemd. Dit zijn natuurlijke producten die de vetten helpen afbreken. Hierdoor krijgen we een centimeteromtrekverlies van buik, heupen, billen en dijen, maar ook verlies in gewicht! Daarom is dit product zo revolutionair !!!

Fosfatidylcholine : is een natuurlijke vochtinbrengen, gebruikt in de esthetische geneeskunde voor het oplossen van vetten en fungeert als enzymen activator die de vermindering van vetcellen aanmoedigt. Het is in staat om de verbinding tussen de vetcellen te verbreken. Het vet wordt langzamerhand vloeibaar en verlaat het lichaam. Het is precies alsof de vetcellen worden uitgewrongen en geeft hele mooie resultaten bij cellulite. Combinatie met lichaamsbeweging en een bewuste voeding geeft langdurige en mooie resultaten.

Carnitine : is een quaternair ammoniumzout dat instaat voor het transport van vetzuren van het cytoplasma naar de mitochondrieën (de energieproductent) van de cel. Het is een stof die een belangrijke functie heeft in de vetstofwisseling. Wanneer vetten uit de bloedbaan in de spier zijn opgenomen, moeten ze naar de energiecentrales (=mitochondrieën) van de spiercel worden getransporteerd. Hier worden de vetten afgebroken en wordt energie gegenereerd voor spiercontracties. Het transport over het mitochondriale membraan is een kritische stap voor vetoxidatie. Voor dit transport is carnitine nodig. Het is daarom logisch te denken dat een hogere concentratie carnitine in de spier, een toegenomen transport van vetzuren tewerkstelt. Ozonide : is afkomstig van Ozon. Het stimuleert de celregeneratie, her-oxygeneert en hydrateert de epidermis, maakt de huidtint helderder en maakt de huid steviger.

Welke levensstijl te combineren met de Ozo-lijn ?
1) Eet beter :

- uitgebalanceerde voeding

- eet 5x/dag

- eet 's ochtends voldoende, 's avonds niet te veel

- eet als tussendoortje een proteïnesupplement
- eet rustig, zonder stress

- eet bij voorkeur voeding met weinig calorieën en rijk aan vitamines
2) Stimuleer de stofwisseling :
- drink minstens 1,5 liter water per dag

- stimuleer de stofwisselingsorganen, cfr Tisanes
3) Beweeg voldoende :

- sport of beweeg regelmatig, cfr PowerPlate, denk eraan 30 minutjes PowerPlate
komt overeen met 1 uur 30 min fitness met het grootste voordeel dat je lichaam niet belast wordt.