Copyright 2020 - BodyBò Leuvensesteenweg 459 3070 Kortenberg 02 /759 66 33

 

Sonia Everaerd uit Haren

 

 

Ik ben Sonia , 52 jaar en 16 kg vermagerd in net geen 7 maanden tijd met PowerSlim.

In september was de maat vol (letterlijk en figuurlijk). Ik had al enkele maanden geen energie meer.  Altijd maar diëten en op mijn voeding letten en toch steeds bijkomen...  Na een operatie aan beide voeten en bijgevolg heel wat verplichte platte rust was het hek helemaal van de dam. Ik had natuurlijk al veel diëten geprobeerd, al dan niet met succes maar dat duurde nooit lang.

Christel ken ik al van kleins af aan, maar was ik uit het oog verloren. Tot ik haar terug vond op Facebook en haar aansprak over PowerSlim. Mijn interesse was geprikkeld.
Ze houdt duidelijk van haar werk en na haar enthousiaste uitleg was het tijd om dit thuis eens voor te leggen aan mijn echtgenoot. Hij stond meteen achter me dat ik ook dit dieet eens zou proberen.

Zo gezegd, zo gedaan en na enkele weken was ik al enkele kilootjes kwijt. Dat moedigt uiteraard aan. Ook de wekelijkse meet/weegmomenten bij Christel waren geen moeilijke opgave. Ik werd er steeds hartelijk onthaald en ze stond me met raad en daad bij, ook in moeilijke periodes zoals de feestdagen.

Ik hou van afwisseling in mijn dagelijkse voeding en probeerde dus veel uit. Op het menu stond regelmatig gerookte zalm met een beetje boursin cuisine of vb groentjes in een wrap. 's Avonds gebruikte ik voornamelijk mijn stoomkoker voor de groenten en de vis.  Voor mijn gezin maakte ik er graag nog een sausje bij. Zelf hield ik het bij de natuurlijke wijze of bij een PowerSlim dilledressing.

Het PowerSlim handboek met de weekmenu's en de recepten hebben mij ook geholpen om ideeën op te doen. Het moeilijkste in mijn ogen was geen fruit meer mogen eten.  Niet dat ik zo'n grote fruiteter ben, maar voor een occasioneel mandarijntje of een kiwi ben ik steeds te vinden. Daarom was ik ook opgelucht dat er in de tweede fase wel fruit bij kwam kijken. En hoewel langzamerhand opnieuw alles beginnen eten veel moeilijker is, behaalde ik toch mijn streefgewicht en bijgevolg een gezond BMI.

Hét grote verschil met vorige diëten is dat je hier verschillende dingen moet schrappen zoals fruit, melkproducten of sommige groenten. Maar die worden dan wel gecompenseerd met andere PowerSlim-producten. Langzaam aan ging ik vanaf Fase2 naar een gezond voedingspatroon, geleidelijk werden fruit, brood, zuivel,… maar héél belangrijk de gezonde varianten hiervan terug in mijn voedingspatroon toegevoegd.

Voor mijn coach en mezelf is het héél belangrijk dat ik op termijn op gewicht blijf en dat kan maar op 1 manier —> nl. niet terugvallen in de oude valkuilen. Het is een groeiproces waarin je leert wat kan en mag, welke voedselcombinaties verantwoord zijn en deze dan ook dagdagelijks toe te passen, maar samen met Christel lukt dat vrij goed en dit wil niet zeggen dat ik af en toe geen glaasje cavia meer mag hebben maar alles met mate.

Nu, 7 maanden verder en 16 kg lichter, voel ik me opnieuw aantrekkelijk. Ook de vele positieve reacties doen me oprecht deugd. Mijn energieniveau is zichtbaar gestegen en ook trappen kan ik nu veel fitter de baas. Wanneer velen horen dat ik een proteïnedieet ben aangegaan, is het drinken van shakes het eerste wat in hen opkomt. Dat is echter een foute interpretatie. Mensen die PowerSlim doen, eten echt wel alle ingrediënten, maar vaak van PowerSlim zelf. Ik kan dit alleen maar aanraden aan mensen die graag snel en blijvend resultaat willen.

 

 

Mieke Everaert, Sterrebeek

 

PowerPlate & Fybromialgie 

Begin dit jaar was de maat vol, ik woog veel te veel en moest iets aan mijn conditie doen.

Via een vriendin hoorde ik van de opendeurdag op 21/03/15bij Body-Bo en met een klein hartje trok ik ernaar toe. Er wachtte mij, evenals nog een heel aantal andere dames, een warme welkom met veel uitleg en informatie.

Al bij het binnenkomen zag ik de Power Plate toestellen staan, maar daar kende ik niets van.

Aangezien ik verschillende allergieën heb, heeft Christel eerst navraag gedaan naar welke producten ik zou kunnen gebruiken van het Power Slim dieet, maar dat viel tegen. Ik kon ze niet gebruiken. Het afvallen zou ik dus op een andere manier moeten doen.

Maar ze stelde wel voor om te beginnen met de Power Plate oefeningen.

Ik zei haar dat ik wel al fybromyalgie heb van in 1998. Daardoor ook dat ik zo zwaar geworden was, en dat mijn conditie echt onder 0 gezakt was. Door de pijnen kon ik geen fysieke inspanningen doen, en als ik al eens iets deed, mocht ik het de week of weken daarna bekopen met een opstoot van pijnen.

Ook had ik 2 whiplashes opgelopen, waarvan ik nog veel last had in mijn nek.

Ik kon geen sport volhouden, omdat die pijnen zich opbouwen en het na een paar weken niet meer ging.

Ik deed nog wel aan volksdansen, maar zat meer neer dan dat ik danste.

Christel vertelde dat ze wel meerdere patiënten heeft met fibromyalgie, en dat die er geen problemen mee hebben. Ze zei ook dat we op een zachte frequentie zouden beginnen, en dat we de oefeningen geleidelijk aan zouden opvoeren.

Op 30/03/2015 had ik dan mijn eerste afspraak. Ik trok er met een klein hartje naartoe…

Christel zette de frequentie inderdaad laag, de reeks oefeningen moest ik niet in 1x achter elkaar uitvoeren, maar minuut per minuut. Zodat ik toch telkens een kleine pauze had tussen de oefeningen. Als een oefening iets te zwaar was, was het geen probleem om ze wat in te korten.

En voor ik het wist was de oefensessie achter de rug, en mocht ik mij ontspannen met een massage!

Ik had schrik voor pijnen de dagen erna, maar buiten wat spierpijn (heel normaal zou ik zo zeggen) viel het allemaal heel erg mee.

Ik volgde 3x per week Power Plate, en geleidelijk aan voelde ik mij sterker worden, en zag ik verschil in mijn kleding maat, zelfs zonder dieet.

Dankzij de begeleiding en aanmoediging van Christel heb ik stilletjes aan kunnen opbouwen, tot ik ineens de oefeningen achter elkaar deed, en ze de frequentie ook wat hoger kon zetten.

Ik heb ondertussen een dieet gevonden dat ik wel kon volgen, en mede dankzij de Power Plate vlogen de kilo’s er af.

Mijn lichaam werd veel strakker en de spierkracht vergrootte.

Ik heb veel minder last, zo goed als niets meer zelfs, van de pijn in mijn nek en onderkant van de schedel.

Ook de fibromyalgie pijnen zijn veel verminderd en zo goed als gedaan, mede door een gezondere manier van eten.

Ik kan terug lange wandelingen doen.

Ik kan terug bijna de hele avond dansen met de volksdans.

Ik heb zelfs puin kunnen ruimen bij de verbouwingen van onze dochter haar nieuw huis. Daar moest ik voordien nog niet eens aan denken!

Ik moet natuurlijk nog luisteren naar mijn lichaam en niet over mijn grenzen gaan, maar wie moet dat niet doen. Mijn grenzen zijn in elk geval een serieus eind opgeschoven in de goede richting!

Al bij al een super positieve ervaring. Ik blijf doorgaan met de Power Plate sessies!

 

 

 

 

Mag ik een DAVEREND applaus!!!

Dit is Marion uit Woluwe en zij is maar liefst 20 kg vermagerd met ons PowerSlim programma.

Eén ding is zeker Marion gaat met zelfvertrouwen de feestdagen tegemoet.

Er is nog een kleine weg af te leggen tot ze op haar streefdoel is maar dat is zeker niet lang meer:) 

Proficiat Marion, je bent een voorbeeld voor velen onder ons!

 

 

 

Sandra Bogaerts, Erps-Kwerps

 

5 Januari 2016.
Dag op dag 1 jaar geleden begon mijn verhaal bij BodyBò.
Op 5 januari 2015 startte ik mijn eerste 10 beurten PowerPlate abonnement bij Christel.
Ik had op aanraden van Kim Remy in november 2014 een proefsessie PP gedaan om te weten te komen of dit wel iets voor mij was. Het was immers hoog tijd om na 3 à 4 jaar zonder sport of iets anders van beweging te doen, terug in actie te schieten.
De kilootjes waren er stilletjes maar zeker bijgekomen en waren niet echt van plan om vanzelf weer te verdwijnen.
Tram 4 kwam er ook aan in de maand december en met een goeie 10 à 12 kilo overgewicht zat ik niet echt super goed in mijn vel meer. Hoog tijd om iets aan mijn stramme gewrichten en slappe spieren te doen. 

Ik had de smaak al vlug te pakken en na mijn 3de 10 beurten kaart begon ik stilletjes aan nieuwsgierig te worden naar al die mooie Powerslim doosjes en potjes die bij Christel met volle zakken en dozen buiten werden gedragen.
Ik merkte bij sommige dames die mij vergezelde op de PP sessies dat deze almaar slanker en fitter werden.
Dit kon toch niet alleen van de PP sessies komen? Ik had immers niet echt gewicht verloren, maar wel een strakker figuur en wat stevigere spieren…
Dus was het tijd om bij Christel toch eens te informeren naar wat PowerSlim nu juist is.
Toevallig organiseerde zij in maart voor het 5-jarig bestaan van BodyBò een workshop “ Eindelijk slank”.
Daar werd mij het een en het ander duidelijk over onze slechte eetgewoonten en de grote hoeveelheden suiker en koolhydraten in onze dagelijkse voeding. Net ervoor had ik ook een heel interessant artikel gelezen “Zeg NEE tegen suiker !”.
Nu vielen de schellen letterlijk van mijn ogen !
Mijn lusteloosheid, drang naar zoetigheid, hoofdpijn wanneer ik honger kreeg, vermoeidheid, maaglast en nog enkele andere kwaaltjes kwamen allemaal door een te grote hoeveelheid suiker in mijn lichaam.Ik die eigenlijk helemaal geen zoetebekje was, eerder een hartige snoeper, was op 1 maand tijd verslaafd geworden aan chocolade. Elke dag had ik wel trek in een stukje melkchocolade met of zonder nootjes…echt niet normaal meer.
Maar na de workshop van Christel was het duidelijk…zo kon het niet langer verder !
Na het Paasweekend in de maand april zou ik met mijn starterkit van PS beginnen.Christel legde mij alle stappen duidelijk uit en we waren vertrokken !!! Op naar de 60 kilo…dacht ik…
Elke week verloor ik tussen 900 gram en 1 kilo.
Het begin was even zwaar, maar al na 2 weken kwam de bevestiging.Dit werkt echt ! J Nog nooit had ik een dieet gedaan en nu verloor ik kilo per kilo ! Na 3 maanden was ik al 8 à 9 kilo kwijt en ik wou tegen de koopjes in juli 10 kilo kwijt om mezelf te belonen met een volledig nieuwe garderobe.
5 juli 2015: Opdracht gelukt ! Whoehoe !!! Shoppen maar !!!
2 Tot bijna 3 kleding maten minder dan ervoor !

En nu op gewicht blijven. Weer een nieuwe uitdaging voor mij. Wat kon er nù mis gaan dat ik zou hervallen en terug kilo’s bijkomen?? 
Helemaal niets… J
Door de drukke agenda en het vele werken kwam er van “eens te zondigen” of zelfs maar te denken aan verkoelende ijsjes en zomerse cocktails niet veel in huis.

Integendeel…tijdens fase 3 van mijn PS dieet, in de maand augustus verloor ik nog zo’n 2 kilo.
Totaal onverwachts was ik onder mijn streef gewicht van 58 kg gegaan. Hoe had ik dat gedaan??
Ik was mijn nieuwe eetpatroon zo gewoon geraakt dat ik zelfs geen zin meer had in echte chocolade en ijsjes.
Met de constante begeleiding en het professionele voedingsadvies van Christel ben ik nu al 4 maanden op een stabiel gewicht van 56 kg.Ik voel mij fitter, slanker, gezonder, lichter en levenslustiger dan ooit tevoren.De feestdagen met al de vettige en hartige hapjes en de verleidelijke zoetigheden zijn voorbij en met trots kan ik zeggen dat de weegschaal nog steeds hetzelfde gewicht aangeeft van 4 maanden geleden. 
Hiervoor kan ik alleen maar zeggen “DANK U, Christel” !!!
Omdat je er altijd bent om ons te motiveren, te stimuleren, te informeren en in ons blijft geloven, ook als we het even laten afweten.
Jij bent een echte coach voor een gezondere levensstijl !!!
Dikke merci voor al jouw steun en positieve vibes in 2015 !!!
En op naar een blijvend slank 2016 !!! 

 

Amazing!

Sofie begon op 21/9 met PowerSlim.

Ze probeerde eerst het 3dagen PowerSlim Proefpakket en dat beviel haar goed. Op dag 4 kwam ze de PowerSlim starterkit halen. 

We zijn nu nog maar 6 weken later en Sofie is maar liefst 10,6 kg afgevallen. 

Uiteraard doet ze verder met PowerSlim en komt ze naar de wekelijkse Bia meting. Ter info Sofie komt ook 2 tot 3 keer per week PowerPlaten.

Dat verdient toch een Like van jullie he?! 

Proficiat Sofie en doe zo verder. Ik ben keifier als coach om jou te mogen begeleiden! 

 

 

 

Kim Remy, Everberg

 

Apetrots stel ik jullie voor aan Kim Remy uit Everberg!

Kim heeft gekozen voor BodyBò lees hieronder haar getuigenis.
En Kim dikke proficiat en nogmaals hartelijk bedankt voor je vertrouwen.

Zomer 2014...

Stralend zonnetje...  Aangename temperaturen... Geen weer om een lange broek te dragen. Tijd om die shorten boven te halen!! Probleempje...
Shorten gaan moeizaam over de billen. En ze dicht krijgen, daar is helemaal geen sprake van! Hoe los ik dit op? Wel...
Op naar de winkel en daar kopen we shorten in een maatje groter. 

Vakantie komt ook dichter bij. Aftellen is begonnen naar ons huisje met privézwembad. Bikini's even passen voor vertrek... Oeps...
Ook die spannen waar ze de zomer ervoor nog niet spanden... Dus de aankoop van een nieuwe bikini in een maatje groter is een feit. 

Terugkeer vakantie, foto's op de pc zetten... OH NEE!!! Hoe zie ik er uit!? Ben ik werkelijk zó verdikt!?!

Pas in september 2014 de moed gevonden om op de weegschaal te gaan staan... 77,7kg!!!
Dit was mijn gewicht tijdens mijn 2 zwangerschappen en ik ben nu niet eens zwanger!

Mailtje naar Christel van BodyBò en eerste afspraak voor de powerplate staat gepland. 
Bij haar aanschouwde ik ook het gamma van powerslim.
Maar ik wou eerst op eigen houtje op mijn voeding letten in de hoop dat in combinatie met powerplate de kilo's er wel zouden af vliegen. 
Ik had een streefdoel gesteld... Eind december geen 6kg kwijt, zou ik starten met powerslim. 

Zo op eigen houtje kilo's verliezen, is toch allesbehalve makkelijk...
De kast met koekjes, snoepjes en chips blijft een verleiding. En er is toch niemand die me op de vingers tikt...
Dus het verliezen van kilo's gaat tergend langzaam!!!
Eind december... Geen 6kg kwijt.  Starterspakket powerslim besteld bij Christel!
Januari 2015 start powerslim!

Bij het ontvangen van het pakket en het verkrijgen van al die informatie, begon ik er vol goed moed aan. 
Wat heb ik die 1e fase zwaar onderschat. 'Honger' had ik! Eigenlijk meer zin om alles te snoepen wat niet mag. Daar waar ik tegen het einde van de week dacht 'Foert, ik zet straks het weekend in met een zak chips', stond mijn meting op de planning. Resultaten waren positief en met Christel haar extra aanmoediging, ging ik weer met volle moed het weekend in ZONDER zak chips. 

Best wel gek dat ik vaak zin had in vanalles wat niet mocht. En dat terwijl het powerslim meer dan voldoende alternatieven aanbiedt. 

Ondertussen in mijn Fase 2 mag ik geleidelijk aan overschakelen op gewone producten zoals fruit, kefir, brood, ... Dit steeds in samenspraak met Christel. Zodat zij ook weet wat voor inpak deze toevoegingen hebben op mijn lichaam. Want na mijn gewichtsverlies is het nu de bedoeling om op gewicht te blijven. 

Trots op wat ik samen met Christel bereikt heb! En enorm dankbaar voor de steun van zowel mijn gezin als Christel. 
60kg geeft mijn weegschaal nu aan. En ook mijn kleerkast is aan vernieuwing toe. Zelfs mijn shortjes van zomer 2013 zijn te groot!
Dat geeft mijn ego toch wel een boost! Ik voel me echt terug beter in mijn vel. 
Eerste foto in bikini is ook genomen en mag toch wel zeggen dat die gezien mag worden. 

 

Carlo Grauwels, Kortenberg.

 

 

Een aantal maanden geleden hadden mijn vrouwtje en mezelf het over mijn stilletjes toenemende lichaamsgewicht. Vermits ik vooral in de zomer actief ben als tennisser en ook graag eet, komt er vrij vlug ietsjes bij uiteraard vooral tijdens de herfst en winterperiode. We zouden eens uitkijken naar iets leuks om eventueel samen te doen.

Na een beetje opzoekwerk kwam mijn vrouw op de proppen met BodyBo. Powerplate was de bedoeling om te doen. Wat is dat vroeg ik me af. Is dit niet iets typisch voor vrouwen? Wat met mijn reuma, gaat dat wel? Je ziet ik had wel wat vragen.

Dus met enige terughoudendheid gingen we naar onze eerste kennismaking met Christel. Na een leuk en aangenaam gesprek gingen we er samen voor gaan. 

Volledig gemotiveerd begon ik eraan en wat blijkt, het is niet allen goed voor mijn fysieke conditie. Maar ook nog voor mijn lichaam en mijn gewicht.

Na amper 2 weken, waarin ik 3 sessies van een halfuurtje per week deed, had ik al een probleem met mijn broekmaat. Deze was al met 1 maatje afgenomen. Een toeval dacht ik eerst nog, maar na 4 weken in het programma zat ik al aan anderhalve maat kleiner.

En dat is niet het enige, ik voel me gewoon steeds beter en beter in mijn vel zitten. De kilo’s gaan er stilletjes bij beetje af. Een halfuurtje intens sporten zorgt ervoor dat je je mentaal beter begint te voelen. Ik heb na dat halfuurtje nog energie en kracht over. Tevens is dit halfuurtje zo ontspannen, je spant je fysisch in maar vergeet alle andere zorgen. Een aanrader voor iedereen.

Trouwens de reuma was geen probleem, ik voel me er zelfs beter door.

Ondertussen doen wij nu al een 7-tal maanden samen BodyBo en we zijn nog steeds enorm gemotiveerd, zelfs tijdens de wat drukke zomerperiode maken we er graag wat tijd voor. Christel is een motiverende coach en dankzij de supersfeer blijft het er telkens enorm leuk vertoeven.

Ik ga alleszins met volle moed er verder tegenaan, niet tegenstaande het mij nog wat extra geld zal kosten aan nieuwe kledij of bretellen.

Groeten,

 

 

Fabienne Algoet, Vossem

 


Mijn naam is Fabienne, 46jaar oud.
Na een zware en moeilijke periode waar ik mijn zus heb in bij gestaan tijdens haar strijd tegen kanker en ze spijtig genoeg met veel vechten, het gevecht hier tegen verloren heeft, mijn moeder 4 maanden na mijn zus is heen gegaan, zelf een trombose gehad, heb ik me laten gaan en de kilo's zijn er dus aan gevlogen!
Begin dit jaar zg ik het allemaal niet meer zitten, een zware en diepe dip, zowel lichamelijk als gesstelijk, het was letterlijk en figuurlijk eronder of erboven.
Via facebook zag ik een filmpje van BodyBò.... Christel en powerslim, dat werd namelijk door iemand gelicked. Heel nieuwsgierig ging ik een kijkje nemen, niet met de gedachte dat zij mijn leven zou kunnen veranderen, maar gewoon...
Heel aandachtig keek ik het filmpje uit en wat bleek, Christel gaf me een goed gevoel dat ik net miste, ze sprak met een zachte, diepe en warme stem over Powerslim, ik voelde me direct tot haar aangetrokken om samen ervoor te gaan.
Hetzelfde moment heb ik een afspraak genomen en tijdens ons eerste gesprek hebben we lang gepraat over vroeger en nu, had het gevoel dat ze me begreep en dat deed deugd.
Ze heeft me dan ook alles grondig uitgelegd wat powerslim was, want wat wist ik over ketose was  welke produkten je had, hoe en hoeveel je moest nemen, de recepten en zoveel meer, dit gaf mij de nodige motivatie.
Het was voor mij duidelijk dat ik voor erboven koos!!!
Na de eerste meting en balans was ik totaal beschaamd over mezelf, hoe is dit in hemelsnaam toch kunnen gebeuren!!
Eenmaal het starterspakket in handen was ik bang... Ga ik het kunnen, ga ik me strikt aan alles kunnen houden...
Het zweet brak me uit omdat ik mijn cola light en lekkere wafels moest laten.
Maar Christel stelde me gerust, de eerste 3 dagen was het even op de tanden bijten maar ik mocht haar altijd bellen als steun en voor uitleg!
Ze stelde me gerust, samen met haar en powerslim ging het lukken.
De volgende ochtend ben ik met volle moed begonnen aan mijn PowerSlim programma, wat bleek, het is echt heel lekker en ik had geen hongergevoel, ik maakte veel klaar van uit het receptenboekje, heb andere dingen leren eten, me leren aanpassen aan andere gewoontes en al na een week had ik resultaat, wat me nog meer motiveerde. Ik kreeg tips van Christel i.v.m de recepten.
Ook heeft BodyB`p PowerPlate waar ik 3x per week gebruik van maakte.
Nu zoveel tijd later en 16kg lichter voel ik me super in mijn vel, veel energieker, geen donkere gedachten meer en iets waar ik nooit meer aan toegegeven zou hebben is dan toch gebeurd.... ik durf terug te genieten van het leven, ga terug uitdagingen aan.
Het doet me ongelooflijk deugd dat ik de kennismaking met Powerslim en Christel heb leren kennen.
Het voelt voor mij niet aan als vermageren, het is gewoon een aanpassing aan andere betere voedingsgewoontes.
Elke dag krijg ik nog steeds complimentjes en dan loop ik met opgegeven hoofd, borst vooruit en slanke lijn de dag tegemoet.... 
Dit zalig, heerlijk gevoel wil ik nooit meer kwijt!!!
Daarom van harte bedankt aan Christel en PowerSlim...
Fijn om jullie samen te hebben leren kennen en dat jullie dat ontbrekende deel van mijn leven mogen zijn!!!
Groetjes Fabienne
 

 

Erika Cops, Kortenberg

Ik durf mijn lichaam weer te laten zien!

Wat voorafging ….
Samen met  mijn vriend Stijn en de kinderen ben ik dol op het uitproberen van nieuwe recepten, restaurantjes, op reis gaan, feestjes organiseren, in kookboeken neuzen en wijntjes proeven. Bij het opsommen van het bovenstaande begrijp ik goed hoe ik door de jaren heen zoveel ben aangekomen.

Daarbij kwam nog dat ik al van jongs af aan sukkelde met mijn rug door scoliose, osteoporose en hypermobiliteit. Ik  voelde mij super slecht in mijn vel en ging op zoek naar hulp. Zo kwam ik terecht bij BodyBó. Christel vertelde mij hoe PowerPlate mij kon helpen voor zowel mijn rugproblemen als voor het verfijnen van mijn lijn (die ik niet meer had) en het versterken van mijn spieren. Ik begon onmiddellijk 3 keer per week naar de PowerPlate te gaan en voelde mij inderdaad al snel beter. Helaas verloor ik toch weinig kilo’s.

Mijn hersentjes hebben beslist ….
Hèhè … ik wil gaan PowerSlimmen, ik voel het, ik droom er zelfs van! Ik begon informatie op te zoeken over het PowerSlim afslankprogramma en vroeg Christel, mijn coach van BodyBó, om raad. Stijn ging zelfs mee op intakegesprek omdat hij veel in de keuken staat en graag wilde weten hoe hij mij kon helpen.

De dag before D-Day ….
Vandaag word ik gemeten : jaja 86 kg, iedereen moet me verplicht dik en vet noemen zodat mijn stimulans alleen maar groter wordt :-).

D-DAY ….
Vol goede moed ben ik opgestaan. Ik start vandaag met het PowerSlim afslankprogramma. Ik nuttig 5 PowerSlim producten per dag en drink minstens 1 liter water. De PowerSlim producten mag ik aanvullen met groenten en vlees of vis. Heerlijk!

Omdat wij koken erg ontspannend vinden, hebben Stijn en ik al een zelfbedacht gerechtje uitgedokterd. Scampi’s gebakken in de oven. Hierbij hebben wij van PowerSlim soep een sausje gemaakt door iets minder water te gebruiken. Doe hier een beetje verse tuinkruiden en wat salade bij.  Niet alleen was het erg lekker maar ik had vooral geen honger en zin meer in iets anders. Ik was fier op mijzelf vandaag.

Bevinding 1 :
Ik voel mij heel goed in mijn nieuw “eetritme”.  Ondertussen weet ik op welke producten ik dol ben (vanilledrankjes, alles soorten borrelnootjes, champignonsoep, kaassnack, bananenpudding, omelet met kruiden, enz…), minder dol (kokoskoekjes)en niet zo dol op ben(witte toastjes, omelet met kaas) Ik voel mij dol fijn .

Bevinding 2 :
Tot nu toe is PowerSlim geen opgave voor mij, integendeel het is genieten,  fier worden op jezelf, terug zelfvertrouwen krijgen … en last but not least je terug goed voelen in je kleding.

Mijn uiteindelijke gevoel over PowerSlim ….
Voor de eerste keer na lange tijd kijk ik met graag in de spiegel en ga ik met plezier shoppen. Voorheen deed ik dit niet graag. Ik vond mijzelf lelijk en kwam nooit meer met winkeltassen thuis. Nu moet ik mij zelfs tegenhouden om iets te kopen. Ik wil namelijk nog een aantal kilo’s kwijt.

Ik voel me veel beter, ik durf weer onder de mensen te komen en mijn lichaam ook te laten zien. Voordien dacht ik vaak ‘Och het maakt nu toch niets meer uit”. Ik heb mij herpakt en ben met PowerSlim begonnen. Het was zo makkelijk vol te houden. Ik ben veel onderweg voor mijn werk en daarvoor zijn de ready-to-go producten super. Je kunt ook echt gaan koken met de PowerSlim producten en je maakt ze zo lekker als toegelaten is. Ik kan PowerSlim heel gemakkelijk combineren met mijn gezin en mijn baan. ’s Avonds kan ik gewoon met de familie mee eten, dat is toch geweldig!

Ik heb de begeleiding en steun echt nodig van mijn coach. Ik kan alleen niet bepalen of ik goed of fout bezig ben. De wekelijkse controle is daarbij heel fijn. Ik wil nooit meer hervallen en Christel stimuleert mij om mijn gevecht tegen de kilo’s nooit meer te hoeven meemaken.

Dankjewel Christel!

Nog een klein receptje:
Warme groentjes:
Courgette, look, paprika, stukje chili, rode ajuin in hele kleine stukjes gesneden en gebakken op een zacht vuurtje met een T&T pan waar je in kan koken zonder vet. Verse tijm (niet de takjes) en wat peper en zout gestrooid. Overgoten met 1 eetlepel olijfolie.
Smakelijk!
Erika

 

 

Ann Schiemsky, Bertem

 

“Mijn weg naar 65 kilo …”

Ik ben Ann, 41 jaar, partner van Tom en mama van 2 zonen. 1 van 13 en 1 van bijna 8.

Ik ben eigenlijk altijd wel slank geweest, tot zo’n 8 jaar geleden. Na de geboorte van mijn 2e zoon, gingen de kilo’s bijvoorbeeld de feestdagen er niet zomaar vanzelf meer af. En jaar na jaar, merkte ik dat ik er meer mee inzat.

Telkens moest ik een grotere maat kleding kopen en lette ik steeds meer op wat ik at. Met als gevolg dat ik het dan toch weer opgaf. Ik berekende vaak mijn BMI en telkens schrok ik weer. Tot ik er op een bepaald moment genoeg van had.

Het verhuizen van een afslankingscentrum in de buurt was me op het einde van vorig jaar opgevallen. Via via kwam ik te weten dat de zaakvoerster van die zaak, Christel was. Ik kende Christel vaag, maar het feit dat ze toch geen onbekende was, maakte dat ik al mijn moed bijeen kreeg en haar belde voor een afspraak.

Ons 1ste gesprek was heel ontspannen. BodyBo is een mooie zaak met een enthousiaste zaakvoerster. Ik kreeg alle informatie over het PowerSlim programma en over de powerplate. Ook kreeg ik antwoorden op al mijn vragen.

Nu, 4 maanden later, ben ik zo blij dat ik haar toen gebeld heb.

Ik ben eerst gestart met de powerplate. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik kan gaan sporten, zonder dat het als een opgave aanvoelt. Ik vind de powerplate gewoon heerlijk. 2x per week een half uurtje oefeningen doen en voelen dat je gesport hebt. Het gaf meteen een mega resultaat!

Na enkele weken powerplate, ben ik gestart met het PowerSlim dieet. De producten zijn echt lekker en met een beetje creativiteit kan je er veel kanten mee op. Na een 4-tal weken had ik wel een duwtje in de rug nodig.  Als ik er alleen voor had gestaan had ik het opgegeven of had ik me niet meer strikt aan het dieet gehouden. De wekelijkse gesprekjes met Christel hebben me echter de moed gegeven om het vol te houden. Doordat ik ook snel resultaat zag, is het me toch gelukt om op mijn streefgewicht te komen.

Door de gesprekken met Christel en het wekelijks staan op een weegschaal bestudeer je je eetpatroon en gewicht goed. Hierdoor krijg je een goed zicht op het effect van voedingsmiddelen op je lichaam. De tips en adviezen nam ik mee naar huis.

Door anders en bewuster te gaan koken is zelfs mijn partner enkele kilo’s verloren. Ik ben nu 4 maanden verder en ben nu op mijn ideale gewicht. Ik ben er vrij gerust in dat het me zal lukken om op dit gewicht te blijven. Ik blijf naar de powerplate gaan, en ook nog wekelijkse op controle. Ook blijf ik de chocoladerepen eten. Die zijn gewoon super lekker!!

Ik blijf creatief verder gaan met het zoeken naar goede en lekkere receptjes.
Hier is er alvast een:
Bak een 10-tal groene asperges op een hete grillpan. In de oven rooster je een paprika. Doordat je de paprika in de oven doet, kun je het vel er gemakkelijk afhalen. Na de asperges strooi je een handvol pijnboompitjes in de grillpan. Niet te lang, want ze verbranden snel.
Als je het vel van de paprika hebt gehaald, snijdt je de paprika in kleine stukken, evenals de groene asperges.
Doe de pijnboompitjes, paprika en de groene asperges in een mooie kom. Snipper hierover nog een bosje verse basilicum en een bosje koriander. Beetje olijfolie en grof zout erover en klaar!
Eet dit met een stukje kip of zalm, heerlijk. Smakelijk 

 

Danny Gilis, Erps-Kwerps

De weg naar vermageren
Wat ik niet voor mogelijk hield is uiteindelijk dan toch een succesverhaal geworden.
Nadat ik al een paar diëten uitgeprobeerd had zonder succes vertelde ik mijn huisdokter over het probleem en zo kwam ik bij BodyBo te Kortenberg terecht.
Het afslankconcept met de producten van PowerSlim op basis van veel eiwitten en weinig inname... van koolhydraten sprak mij aan en alleszins het proberen waard.
Door knieproblemen (lopen is niet meer mogelijk) zou het behalen van een vermindering van 10% van het eigen lichaamsgewicht ( zou 8,7 kg zijn) al een heel succes zijn.
Met veel discipline en veel moed begon ik aan fase 1. De kilootjes gingen er af, maar ook het gekende jojo effect zag ik terugkomen. Op dat moment had ik gelukkig de steun van Christel die mij de juiste aanwijzingen gaf om beter met het nieuwe eetpatroon te leren omgaan. Het is ook de begeleiding en de geregelde metingen die door Christel uitgevoerd werden die voor mij een blijvende motivatie waren om nog beter te doen en mijn vooropgesteld doel te bereiken.
De producten van PowerSlim zijn bovendien lekker en je kan er tenminste een aantal per dag van eten zonder al te veel gaan uitrekenen. Na verloop van tijd gaat het dan ook deel uitmaken van een andere eetgewoonte.
Nu ik in een stabiliteitsfase zit neem ik nog altijd de lekkerste producten, en dit afhankelijk van de lichamelijke activiteiten, 3 tot 4 producten per dag.
Alhoewel ik niet meer aan lopen toe kom, ging ik wel naar de fitness om toch wat aan fysiek te doen alsook om spierkracht op te bouwen. En in tegenstelling tot vroeger kwamen er nu geen kilo’s bij maar spieren omdat ik voldoende eiwitten innam.
Ik kan nu met tevredenheid zeggen 11,50 kg aan gewicht verloren te hebben een vermindering in vetpercentage van 7,3%. En of dat ik dit voel !
Ik kan dus iedereen een dieet op basis van eiwitten ( proteïnen) aanbevelen en daartoe zijn de producten van PowerSlim uitermate geschikt voor.
Vergeet echter niet dat discipline, doorzettingsvermogen, sporten en een goede begeleiding ook deel uitmaken van een succes. Speciale dank dan ook aan mijn voedingscoach Christel.

 

Marijke VanHalle, Meerbeek

“Ik voel me super goed!”

Mijn naam is Marijke Vanhalle. Mijn leven is veranderd. Ik heb weer energie en ben terug in conditie. Omdat ik afgelopen april als stewardess in een toneelstuk moest spelen, was ik begonnen met PowerPlaten bij BodyBo. Ik voelde me niet zelfverzekerd en al helemaal niet zelfverzekerd genoeg om als stewardess op een podium te gaan staan. Daar kwam ook nog eens bij dat mijn 2 tegenspeelsters lange ‘dennen’ waren. Daarom zette ik de stap op te gaan sporten.

Met nog een maand voor de opvoering wou ik toch nog een extra inspanning leveren en ben dan ook gestart met Power Slim. Samen met Christel hebben we mijn streefgewicht bepaald en ben ik van start gegaan. De eerste week was zwaar, maar daarna was het alsof ik nooit iets anders gedaan had. Ik hield het makkelijk vol en at gezond, wat bij dit programma zeer goed gaat aangezien de recepten echt heerlijk zijn! Ondertussen eet ik terug mee met het gezin, maar probeer wel van de aardappelen en de pasta af te blijven. Het heeft zelfs thuis bij de rest van het gezin de eetwijze aangepast. Zo proberen we af en toe eens vegetarisch te eten. Als we pasta eten is dat volkorenpasta, Boter en room zijn ondertussen ook gebannen. En bij het boodschappen doen kijken we goed naar de etiketten. Zo zijn we er ondertussen in geslaagd om ‘light’ versies te maken van enkele van mijn favoriete gerechten.

Ik voel me super goed en dat was jaren geleden dat ik dat gevoel nog had. En ook leuk om te vertellen; mijn stewardessen outfit was tegen de opvoering al te groot! Wat mijn zelfvertrouwen als mens en actrice alleen maar deed en doet toene

Helga Peeters, Kortenberg

Zes weken na de bevalling, je mag weer beginnen sporten, maar wat? Zo fit voel je je niet, je bent moe, bij't minste buiten adem, je slaapt slecht, maar vooral... waar laat je die kleine pruts? Mijn oplossing was gaan power platen bij Christel! Het doet wonderen met je bekkenbodemspieren (en al de rest van je lichaam), en die kleine pruts die neem je gewoon lekker mee. Christel heeft met mijn beide kindjes meermaals in haar armen rondgelopen zodat ik kon powerplaten, en dit met veel liefde. Een aanrader voor alle nieuwe mama's!!

Marina Vanduffel, Zaventem
Mijn weg naar 22 kilo lichter!!!
Met een klein hartje en een lichaam waar ik me niet goed meer bij voelde stapte ik op een dag
bij BodyBò binnen en werd door Christel ontvangen.
Ik ging er dadelijk voor de 100% voor. Zowel PowerPlate als het PowerSlim dieet werden het
volgende jaar mijn metgezellen. Het dieet dat uit verschillende stappen bestaat is zeer gemakkelijk te volgen (ik ging op restaurant, dronk al eens een glaasje wijn). Ik werd regelmatig "gemeten" en bijgestuurd waar nodig.
De PowerPlate sessies zijn goed te volgen, 30min. "zweten" en als afsluiter een paar minuutjes relaxen, dit alles in een leuke toffe sfeer.
Stillaan begon de weegschaal mij vriendelijker aan te kijken, de kilos vlogen eraf en ook de PowerPlate oefeningen begonnen resultaat te hebben.
Na ongeveer 8 maanden had ik mijn streefgewicht bereikt en begon ik terug "gewoon" te eten. In het begin verloor ik nog wat gewicht. Stillaan stabiliseerde zich dat. Nu, na 1.5 jaar voel ik me nog steeds goed met een hoop meer zelfvertrouwen en een pak lichter dan die bewuste dag dat ik bij Christel over de vloer kwam.

Marijke Vanhalle, Meerbeek
Aan iedereen een goed 2013 gewenst. Bij mij is het nieuwe jaar alvast goed begonnen. In 2012 is mijn zusje getrouwd en had ik een kleedje op maat laten maken. Vermits ik 2013 feestelijk wou beginnen heb ik mijn mooie kleedje nog maar eens uit de kast gehaalt. Wat blijkt, na enkele maanden op de power plate past mijn kleedje niet meer. Het is te GROOT! Het is te breed op heup en taille. Zelfs onder de armen hangt het door. Ik heb 2013 dus ingezet vol zelfvertrouwen in mijn te groot mooi kleedje. Laat ons hopen dat ik er in zwem tegen 2014.
Groetjes, Marijke

Wendi Buffet, Nossegem
In de aanloop naar mijn huwelijk en na 500 andere dieëten en sporten geprobeerd te hebben - ben ik op een avond bij BodyBò binnen gesprongen, op goed geluk! Het motto over jullie centrum is voor mij "een beetje thuiskomen", en dat is het ook echt! PowerPlate is gewoon supertof en jullie zijn echt zeer sympathieke dames. Ik hoop hier nog lang te komen!

Geraldine Huybrechts, Veltem-Beisem
Persoonlijk & authentiek! I feel like home.
Een fijne babbel, leuke oefeningen (de buikspier oefeningen = afzien) maar het heeft effect en ik zie mijn lichaam in positieve richting evolueren, joepie!
Lieve ladies voor de begeleiding en een zeer ontspannen sfeer.
Van harte, heel veel success!