Afvallen & Op Gewicht Blijven
Is ZoVeel Méér  
Dan Gewoon Minder Eten!

Een Gezonde LeefStijl!

Aan de hand van het door jouw gekozen Programma werken we samen aan je nieuwe Gezonde LeefStijl. Kilo's afvallen is echt niet moeilijk daarentegen op Gewicht Blijven is voor velen de grote uitdaging. Daarom ontwikkelde ik een methode met Persoonlijke Begeleiding welke je alle tools in handen geeft om je doelstelling te behalen maar vooral te behouden. 

Om je van je overtollige kilo's te verlossen zijn er 3 mogelijkheden:
Het PS. Food & LifeStyle Programma
Het Vegan Detox en/of het Fat Burning Programma
VoedingsAdvies op maat waarin jouw eetpatroon onder de loep wordt gelegd en aangepast wordt naar jouw doelstelling. 
Leren Op Gewicht Blijven valt ook onder het ProgrammaVoedingsAdvies 

Elk van deze Programma's staan garant voor Succes mits jij je 100% inzet om er een Succes van te maken. Ik begeleid je doorheen alle etappes naar een Blijvend Gezond Gewicht. Van mij krijg je in Jip & Jannekes taal ALLES wat je zal helpen jouw nieuwe Gezonde Gewicht te behouden. 

PS. Food & LifeStyle Programma

Je hebt waarschijnlijk al vanalles geprobeerd en toch lukt het maar niet om eens de overtollige kilo's eraf zijn, op gewicht te blijven? Troost je, je bent zeker niet de enige die hiermee struggelt. Voeding en Op Gewicht Blijven is ZoVéél meer dan alleen minder te eten. Dit is precies waarom een VoedingsDeskundige aan je zijde een echte meerwaarde is. 

Zie jij ook door het bos de bomen niet meer? Wil jij grip krijgen op een Blijvend Gezond Gewicht? Ik leer jou de balans te vinden tussen lekker en gezond te eten. Een eetpatroon dat eenvoudig past in je dagelijks leven waarmee je het makkelijk kan volhouden. 

Met het PS. Food & LifeStyle Programma ga je niet minder eten maar anders eten. Minder koolhydraten en meer eiwitten zonder hongergevoel!

Met 5 à 6 eetmomenten per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd en lekker. Je combineert de PS. Food & LifeStyle producten met groenten, vlees of vis. In 3 Fases ga je Afvallen - Jouw Persoonlijke Do's & Dont's herkennen, Leren omgaan met je nieuwe LeefStijl en alles wat daarbij komt - Op Gewicht Blijven met de Focus om vanaf dag 1 te genieten op een verantwoorde manier. 

Een Programma dat je toelaat om op 30 dagen tussen 4 & 8 kilo (naargelang de mate van overgewicht) te verliezen. Zo zie je maar dat ook al heb je echt véél overgewicht, je met dit programma op een gezonde manier snel kilo's kan afvallen. Vegan Detox - Fat Burning Programma

Twee fantastische programma’s die extra ondersteuning bieden & betere resultaten leveren op gebied van: Afvallen / Insulineresistentie / Hormoonbalans (MenoPauze Klachten) / Vetverbranding / Celullitis / Huidverslapping en zoveel meer. 

Vanuit de orthomoleculaire voedingsleer ontworpen zitten deze natuurlijke supplementen vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica & immuunsysteem ondersteunende stoffen.

Een geweldige lijn om van binnenuit te werken aan problemen waar we doorheen de jaren wellicht allemaal mee te kampen zullen krijgen nl. Hormonale kwaaltjes, Afvallen & een Fit Lichaam!

Of je nu kiest voor: het Vegan Detox Programma en/of Het Fat Burning Programma, ideaal wanneer je niet veel kilo's wil verliezen (2 tot 6 kilo Vetverlies), met ScKin Nutrition werk je steeds aan meerdere oplossingen tegelijk. Deze producten zijn afzonderlijk in te zetten, kunnen zeker ook achtereenvolgens gedaan worden en passen perfect bij het Koolhydraat arme Afslank Programma.

VoedingsAdvies

We nemen je huidige eetpatroon onder de loep en zien wat anders en beter kan. Stapgewijs ga je gezonder, regelmatig en puur(der) eten. We kijken bij elk consult zoals bij de andere programma's naar je lichaamssamenstelling (vet- en spiermassa, vochtbalans, BMR, ...) om exact te weten wat bepaalde type voeding met je lichaam doet. Een gezond evenwichtig voedingspatroon dat je toelaat om op termijn je streefgewicht te behouden is het ultieme doel en hiervoor stellen we alles in het werk om geen JO-JO effect in de hand te werken. Bewust worden van wat en hoeveel je eet, wat je beter achterwege laat, ... is hierbij onontbeerlijk. De nieuwe inzichten zijn voor jou een absolute meerwaarde om je gewicht te behouden. 


Leren Op Gewicht Blijven!

Je hebt superhard je best gedaan om een aantal of misschien zelfs héél véél kilo's te verliezen en kreeg het fantastische gevoel dat je de wereld aankan. Toch zie je langzamerhand het ééne kilootje na het andere terug verschijnen op de weegschaal. 
Waarschijnlijk denk je nu ... Weer een dieet dat niet werkt ... Hoe moet het nu verder? 
Afvallen, kan je met éénder welk dieet, voedingsprogramma, ... Zolang je de adviezen volgt gelinkt aan jouw (dieet)keuze zal je kilo's verliezen, hopelijk zijn het wel vetkilo's! Daarentegen op gewicht blijven is een héél ander verhaal.

Heeft jou gekozen dieet niet gewerkt? Toch wel! De doelstelling van een dieet is kilo's te verliezen en dat heb je ook gerealiseerd. Nadien heb je een methode nodig om de kilo's eraf te houden en dat doe je tijdens de consultaties van het "Leren Op Gewicht Blijven" Programma. 

Het is belangrijk dat je de volgende 2 principes in je hoofd houdt. 
1) Je had een plan om af te vallen en dat is je ook gelukt
2) Wil je de kilo's er nu afhouden dan heb je ook hier een plan voor nodig

Om op gewicht te blijven heb je inzicht en know-how nodig omtrent alles wat met voeding te maken heeft. Dat leer je niet tijdens het afvallen gezien je voedingspatroon redelijk restrictief zal (geweest) zijn. Vanaf het moment dat je anders en meer gaat eten, terug gaat snoepen, ... zie je de weegschaal de andere richting weer uitgaan en dat wil je nu net vermijden.

In het traject Op Gewicht Blijven, krijg je alle inzichten, tips, tools, ... om het gewicht op de weegschaal stabiel te houden.


Copyright - Christel Alaerts 2023
BodyBò - Kortenberg - christel@bodybo.be
BTW nr. 0822.654.723