Met meer dan 13 jaar specialisatie in Afslanking - GewichtsBehoud & Beweging ben je bij BodyBò aan het juiste adres om je gewicht en je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Zo zal je niet alleen je gewicht zien dalen, ik geef je ook fijne tools in handen om terug in je kracht te komen staan welke ervoor zorgen dat jij je als vrouw op alle gebied naar The Next Level brengen.

Perfectionistisch zijnde was het voor mij een absolute noodzaak om alleen maar met de allerbeste producten en services te werken. Na een lange zoektocht ben ik trots om volgende merken te mogen vertegenwoordigen; PowerPlate, ScKin Nutrition & het PS. food & lifestyle programma welke niet alleen mezelf maar ook mijn klanten keer op keer tevredenheid en voldoening brengen gezien de fantastische resultaten die we ermee behalen.

Tijdens mijn coaching sessies geef ik graag mijn volledige aandacht aan de klant. Mocht jouw oproep niet onmiddellijk beantwoord worden, laat een duidelijke boodschap na samen met je naam en telefoonnummer, ik neem zo snel mogelijk terug contact met je op.


TELEFOON
02/759.66.33

E-MAIL

ADRES
Leuvensesteenweg 459
3070 Kortenberg

Parking vlakbij (voor de deur).
Parkeerschijf is niet nodig.
OPENINGSUREN
Enkel Op Afspraak

Maandag - 9u - 21.30u
Dinsdag - Gesloten
Woensdag - 9u - 21.30u
Donderdag - 9u - 17.30u
Vrijdag - 9u - 19.30u
Vul onderstaand formulier in met jouw vraag of opmerking. 
Jouw bericht*
Copyright - Christel Alaerts 2023
BodyBò - Kortenberg - christel@bodybo.be
BTW nr. 0822.654.723