Neem contact op

Met meer dan 12 jaar specialisatie in Afslanking - GewichtsBehoud & Beweging ben je bij BodyBò aan het juiste adres om je gewicht en je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Zo zal je niet alleen je gewicht zien dalen, ik geef je ook fijne tools in handen om terug in je kracht te komen staan welke ervoor zorgen dat jij je als vrouw op alle gebied naar The Next Level brengen.

Perfectionistisch zijnde was het voor mij een absolute noodzaak om alleen maar met de allerbeste producten te werken. Na een lange zoektocht ben ik trots om volgende merken te mogen vertegenwoordigen; PowerPlate, ScKin Nutrition & het PS. food & lifestyle programma welke mij keer op keer tevredenheid en voldoening brengen gezien de fantastische resultaten die we ermee behalen.

Mocht jouw oproep niet onmiddellijk kunnen beantwoord worden omdat ik uit respect en mijn volle aandacht aan elke klant wil besteden kan je steeds een bericht inspreken. Laat duidelijk je naam, boodschap en telefoonnummer na, ik neem zo snel mogelijk terug contact met je op.

 • Telefoon02/759.66.33
 • E-mailchristel@bodybo.be
 • Openingsuren

  Parking voor de deur.

  Maandag - 9u - 22u
  Dinsdag - 9u - 18u
  Woensdag - 9u - 22u
  Donderdag - 9u - 18u
  Vrijdag - 9u - 19u
  Zaterdag - 9u - 13u
  Zondag - Gesloten

 • AdresLeuvensesteenweg 459
  3070 Kortenberg

Vul onderstaand formulier in met jouw vraag of opmerking.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact op.

E-mail is niet correct.