BodyBo

Afvallen

Afvallen

De stap zetten naar Persoonlijke Begeleiding zet je niet zomaar.

Wil jij gaandeweg alle tools in handen krijgen om je streefdoel te bereiken & vooral te behouden?
Iemand aan je zijde die even hard als jij wil dat je niet alleen je doel behaalt maar vooral behoudt?

Ik ben een doorzetter en zal tijdens het hele traject naast je staan! Zoek je een stok achter de deur?
Iemand die je wekelijks op een positieve, professionele en aanstekelijke energieke manier tegemoet komt? Bingo, je hebt me gevonden!

Het is “Mijn Missie” om je alle troeven in handen te geven dit te verwezenlijken.

Jij bent UNIEK! Net daarom gaan we samen zoeken naar het gezond voedingspatroon dat jij kan volhouden en waarmee je verloren kilo’s ook wegblijven.

Krijg grip op “jouw” nieuwe, gezonde leefstijl. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Zo kan jij het makkelijk volhouden en behoudt je de nodige motivatie, niet voor een paar weken, voor heel je leven.

Met het nummer 1 koolhydraatarm-, eiwitrijk- programma werk je “echt” aan “jouw” gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, wel lekkere en smakelijke gerechten. Met het oog op resultaat op lange termijn, dat is belangrijk. Met mij aan jouw zijde sta je er niet alleen voor. Je investeert in een gezond voedingspatroon en verandert definitief je leefstijl op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je deze keer wel zal vasthouden!

De voordelen :

 • Een persoonlijk stappenplan
 • Persoonlijke begeleiding
 • Lekkere én verantwoorde producten
 • Een gezond eetpatroon dat je makkelijk kan volhouden
 • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte aan koolhydraten
 • Behoud van je spiermassa voor geen jojo effect

De kracht van dit Programma.

Niet minder eten, maar anders eten. Ik weet hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Natuurlijk heb je geen zin in weinig (lees honger lijden) of eenzijdige voeding.

Het Programma is ontwikkeld om je te leren hoe je smakelijk én gezond je lichaam kan voeden, niet vullen. Met deze wel doordachte veranderingen zal jij je nieuwe verantwoorde levensstijl volhouden.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Dit patroon zorgt ervoor dat je lichaam in vetverbranding modus gaat zonder JO-JO effect. Met vijf tot zes maaltijden per dag eet je gebalanceerd, gevarieerd, lekker en vooral zonder hongergevoel!

Denk hierbij aan de combinatie van koolhydraatarme- en eiwitrijke producten, verse groenten, vlees, vis, eitjes en plattekaas. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en ik geef je tal van handige tips en eenvoudige-snel-klaar-recepten.

Met deze verandering van je huidige voedingsgewoontes ga je zeker niet minder eten, je leert anders te eten.

Wetenschappelijk onderbouwd, opgedeeld in 3 stappen, gericht op afvallen, het bereiken van je streefdoel, stabiliseren en het leren behouden van je streefgewicht en dit onder mijn persoonlijke begeleiding.

Het Programma.

Stap voor Stap naar een gezond gewicht… ook voor jou!

 • Wekelijkse Persoonlijke (Gratis) Begeleiding
 • Ruim assortiment (+ 160 producten)
 • Groenten, vlees of vis vanaf dag 1
 • Geen Shakes
 • 5 tot 6 eetmomenten per dag
 • Lekkere & verantwoorde plantaardige eiwitrijke producten
 • Geen hongergevoel
 • Sociaal genieten kan & is zelfs een must.
 • Voor een blijvend gezond evenwichtig voedingspatroon

Het voedingsprogramma werkt in 3 stappen. De eerste is uiteraard gewichtsverlies.

Met 5 tot 7 eetmomenten per dag, mag je rekenen op ruim 1 tot 1,5 kilo gewichtsverlies per week. (*)

Bij de tweede stap gaan we gezonde “slankhoudende” voedingsmiddelen introduceren en richtten we ons tijdens de consultaties op je valkuilen, saboteurs en je mindset.

Tijdens de derde stap gaan we voor gewichtsbehoud op lange termijn. We bouwen de PowerSlim producten verder af. Hier ligt de focus tijdens de consultaties op een gezond haalbaar voedingspatroon dat je helpt om je gewicht stabiel te houden.

Omdat afvallen en op gewicht blijven veel meer is dan anders eten!

Ik help je een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Je eetgewoonte(s) en gedrag veranderen zijn hiervoor de sleutel tot succes. Samen kijken we naar je persoonlijke situatie: voeding, levensstijl, dagelijkse routine, gedrags- en bewegingspatroon.

Makkelijke of moeilijke momenten, bij BodyBò sta je er niet alleen voor. Tijdens de wekelijkse begeleiding bespreken we jouw ervaringen en waar jij tegenaan loopt. Samen werken we aan de verbetering van je voedingskennis die noodzakelijk is in het behouden van je streefgewicht en word je door de moeilijke momenten geloodst. Het inzicht in verantwoord eten en het bewust worden van wat je doet en eet of juist van wat je achterwege laat bereik je langzamerhand door de deskundige informatie die je in handen krijgt.

Bij elk consult word je met behulp van een medisch gecertificeerd apparaat gewogen en worden je vetpercentage, spiermassa, vochtbalans,... gemeten. Dankzij jouw inspanning en de wekelijkse individuele opvolging, begeleiding en ondersteuning bereik je een stabiel en gezond gewicht.

Dit totaalplaatje zorgt ervoor dat jij een uniek, individueel en PERSOONLIJK plan krijgt dat echt bij je past en waardoor je op termijn vol zelfvertrouwen en met de juiste informatie je streefgewicht blijft behouden.

Wil je graag meer weten? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Ik ontvang je graag in een huiselijke sfeer met een kopje koffie of thee en een gezonde versnapering!