Klant Ervaringen
fijne woorden van zoveel mooie vrouwen
Wondermiddelen bestaan niet! De juiste coaching en opvolging daarentegen wel. 
Christel staat altijd paraat om te luisteren, de juiste tips te geven en je te behoeden voor de valkuilen. 
Op een oprechte (soms) strenge en vooral motiverende manier, waardoor ik de moed om te blijven vechten tegen de kilo’s niet opgeef!
Daphne, Kortenberg


Ik ben een blijvertje!

In Februari 2022 wandelde ik bij BodyBò binnen. Ik werd er vriendelijk onthaald door Christel. Ondertussen 6 maanden later ben ik eindelijk van die overtollige kilo’s vanaf waar ik zelf al een tijdje mee worstelde. Dit dankzij de goede raad en steun van Christel, de powerslimproducten en niet te vergeten de powerplate sessies. 

Door deze combinatie ben ik niet alleen enkele kilo’s lichter maar voel mij ook strakker, cellulite is minder zichtbaar, kleine spatadertjes zijn minder zichtbaar. Door de oefeningen op de powerplate heb ik veel minder last van mijn pijnlijke heup waar ik al enkele jaren mee sukkel.. ik ben alvast een blijvertje! Ik kan het iedereen alleen maar aanraden! Dikke dankjewel Christel 😘
Anne - Erps Kwerps

De doeltreffendheid van het PowerSlim Programma ligt net in de begeleiding van de coach! 
Christel helpt je door een beter inzicht te krijgen in je huidig voedingspatroon en dit permanent te veranderen naar een gezond voedingspatroon. 
Want hoewel je denkt dat je goed bezig bent, Christel kent gelukkig alle valkuilen en zal ervoor zorgen dat ze je hiervoor beschermt. 
Dankzij die begeleiding is het traject heel gemakkelijk vol te houden. 
Zelfs nadien kan je ook nog altijd bij Christel aankloppen voor goede raad of een pep-talk.
Elisabeth, Kortenberg
Vanaf het eerste moment kreeg ik een heel goed gevoel bij Christel.

Wat een enthousiaste en energieke dame!Haar begeleiding is heel professioneel en dankzij haar luisterend oor en haar positiviteit kreeg ik de nodige energie om in actie te schieten.Een klein jaar geleden ging ik met een bang hartje op zoek naar een diëtiste in de buurt van mijn woonplaats, met als doel om heel wat kilo’s af te vallen. Mijn zoektocht bracht me eerder toevallig bij BodyBo. Na een telefonisch gesprek nodigde Christel mij uit voor een kennismakingsgesprek.
Afvallen kost inspanningen en doorzettingsvermogen, maar met de persoonlijke begeleiding van Christel lukte het mij om af te vallen, een gezonder eetpatroon te volgen zonder honger te hebben en voel ik me fitter dan ooit. Christel leerde me om zelf de juiste keuzes te maken. Ook tijdens de moeilijke momenten stelt ze de juiste vragen en is haar aanpak motiverend en inzichtrijk.
Dankzij de wekelijkse sessies met Christel heb ik heel veel geleerd van haar persoonlijke aanpak. Bij iedere sessie kreeg ik uitleg over voeding met allerlei recepten en goede tips waardoor ik ondertussen heel wat kilo’s ben afgevallen.
Ik wil Christel heel hartelijk bedanken voor de waardevolle sessies en de persoonlijke begeleiding. Ze is een super coach en een hele leuke dame die ik aan iedereen ten stelligste kan aanraden!
Nadine - Sterrebeek
 
De eerste stap zetten was wat moeilijk, maar Christel laat je onmiddellijk op je gemak voelen. 
Ze steunt je doorheen je hele periode en volgt je nauwlettend op de voet. 
Zonder gedwongen te moeten sporten, want zo voelt het niet, door haar zachte, maar correcte aanpak, lijkt het allemaal veel vlotter te gaan. 
Doorslaggevend voor mij was : de "Echte" Persoonlijke Begeleiding!
Nancy, Veltem-Beisem
Depuis l’adolescence, mon poids est une source de difficulté pour moi.

J’ai fait différents régimes qui m’ont chaque fois aidée à perdre les kilos en trop, mais toujours ils revenaient! Suite à un choc émotionnel en 2010, j’ai pris une quinzaine en quelques mois… Dix années plus tard, ils étaient presque tous encore là mais surtout ma façon de manger me rendait malade (problème de digestion, douleurs,…). Je savais qu’en mangeant notamment des produits laitiers, des chips, du chocolat, … je me faisais du mal, mais ne pouvais pas m’en empêcher.  
J’ai essayé de manger plus sainement mais je n’y arrivais pas : seule, je ne peux rien ! J’ai toujours eu besoin d’un contrôle extérieur. Savoir que quelqu’un va m’assister, me contrôler chaque semaine, me motive énormément.  
Grâce aux soutien et conseils hebdomadaires de Christel et grâce à la variété des produits PowerSlim, j’ai su facilement garder le cap et la motivation …  En quelques mois, les 10 kilos que je souhaitais perdre n’étaient plus qu’un mauvais souvenir … en 4 mois, -15kg ! Au-delà de mes espérances donc ! Et surtout, fini les repas préparés du commerce, j’ai retrouvé beaucoup de plaisir à cuisiner tous les jours des aliments frais, à essayer de nouvelles recettes, à découvrir de nouvelles saveurs. Merci Christel et PowerSlim !
Brenda - Kortenberg
Christel heeft echt talent om mensen te motiveren, coachen en ondersteunen om hun doel te bereiken. 
Er goed uit zien – zich goed voelen in hun vel! 
Ze kan dit omdat ze getraind is, over een ruime product kennis beschikt en voldoende onderlegd is in de werking van het menselijk lichaam. 
Ze deelt haar kennis en is vakkundig in het geven van PP sessies rekening houdend met iedereen zijn beperkingen, fysieke grenzen en krachten.
Sandra, Erps-Kwerps
Met mijn nicht op vakantie die bij Christel al een 10-tal kilo vermagerd was.
 
Zoals bij zoveel vrouwen, kwamen de kilo’s er met de jaren bij, tesamen met het ongelukkige gevoel dat er wat moest gebeuren... maar er veranderde niks... Twee maal een dieet begonnen, zonder al te veel resultaat, integendeel. Uiteindelijk durfde ik bijna niet meer op de foto of meed ik sommige mensen, want die zouden vast zien hoe dik ik wel geworden was over de jaren heen! Tot de dag dat ik op vakantie ging met mijn nicht die ondertussen al een 10-tal kilo vermagerd was met het PS programma. Ze kon met ons mee op restaurant, maakte daar bewuste keuzes in wat ze wel en niet at. Ik had niet de indruk dat ze zich wat moest laten, want er was voor haar ook heel wat keuze op de kaart! Ze verzekerde me dat dit ook wat voor mij was! Na lang aarzelen toch contact opgenomen met Christel in oktober. Het plan in mijn hoofd was om op 1 januari te beginnen, ik kwam met de startbox buiten! Ze legde alles goed uit, wat wel en niet kon. Wat ik kon verwachten. 
Dus eind oktober eerste week met mijn producten, had ik al meteen een feest. Van de taarten kunnen afblijven want ik had de lekkere PS chocoladerepen bij. Alle opmerkingen genegeerd, ik was aan mezelf aan het werken! De kilo’s gingen er gestaag af, met af en toe een plateau. Iedere week naar Christel die met een professionele weegschaal alle parameters van je lichaam nakijkt (vet, spieren,...) Ze bespreekt in detail met jou wat er goed liep en wat niet. De kleine zonden werden meteen opgemerkt en streng afgekeurd 😉. Alle gekheid op een stokje, Christel legt iedere keer uit wat bepaalde voedingsstoffen doen met je. Je krijgt duidelijke uitleg waarom je bepaalde dingen beter niet eet, waardoor het aanvaardbaar is en je het ook toepast.
Nu na 9 maand ben ik al een aantal weken op gewicht en volgt ze me verder op zodat ik dat gewicht kan behouden in de toekomst! De vele complimenten van mensen, het ongeloof dat het zo goed gelukt is, motiveert me nog harder om het vol te houden! 😊 Ik voel me beter, heb meer energie, wat wil een vrouw meer?
Cindy - Sint-Stevens-Woluwe
Christel is hét kloppende hart van BodyBo en Persoonlijke Coaching is hier geen ijdel begrip. 
Christel geeft je aangepast voedingsadvies en leert je met plezier meer bewegen!
 En eens je streefdoel bereikt, blijf je terugkomen voor de power plate sessies en de leuke sfeer. 
Tine, Everberg
Niet, zoals zoveel afslankmethodes, enkel mooie resultaten belooft.

Ik ben met BodyBò in contact gekomen via mijn broer en schoonzus, die op enkele maanden tijd erg mooie resultaten hadden geboekt. Zo zag ik met eigen ogen dat de PowerSlim methode wel degelijk resultaat oplevert en niet, zoals zoveel afslankmethodes, enkel mooie resultaten belooft. Ik was op een punt gekomen waarop ik er mentaal klaar voor was om iets te doen aan al die overtollige kilo’s, want je moet er eerst natuurlijk wel zelf 100% van overtuigd zijn dat het je zal lukken. Zo nam ik in oktober 2021 contact op met Christel en mijn gevoel tijdens dit kennismakingsgesprek zat meteen goed. Ik vertelde dat ik graag 15 kg wou afvallen, met in mijn achterhoofd dat indien ik slechts 10 kg zou verliezen, ik ook al erg tevreden zou zijn. Zo begon ik dus de weekmenu’s van PowerSlim te volgen en zonder veel moeite vlogen de kilo’s eraf. Het verbaasde mij wel, want ik hield me niet altijd heel strikt aan het dieet. Ik wou mijn sociaal leven niet on-hold zetten, dus ja, tijdens feestjes met familie en vrienden at ik wel eens minder gezond en dronk ik al eens een glaasje alcohol. 
4 maanden later was ik de vooropgestelde 15 kg kwijt en nog belangrijker, het was bijna allemaal vet dat ik was kwijtgespeeld! Aangezien het me niet echt veel moeite kostte om dit dieet te volgen, vooral omdat de meeste receptjes heel erg lekker zijn, en (voor mij ook niet onbelangrijk) heel erg makkelijk te bereiden zijn, besloot ik om het PS-dieet verder te blijven volgen en was ik tegen eind maart 2022 zo’n 20 kg vermagerd. Dit streefgewicht wou ik wel behouden en zo raadde Christel me aan om over te gaan naar de stabiliseringsfase, om zo geleidelijk aan de PowerSlim producten af te bouwen en op gewone, gezonde voeding over te stappen. Alleen dat buikje zat me nog wat dwars, maar dat zou niet verdwijnen door nog enkele kilo’s kwijt te spelen en dus besliste ik om te starten met de PowerPlate sessies bij Christel. Ik had al jaren niet meer gesport, dus die eerste sessies was het even afzien, vooral de dagen nadien voelde ik plots alle spieren in mijn lichaam😊, maar de week erop ging het al veel vlotter. Door de ontspannen sfeer, waar ook al eens gelachen mag worden, vliegt het half uurtje sporten zo voorbij en voelt het niet aan als een opgave waar je je naartoe moet sleuren. Het werd snel duidelijk dat de PowerPlate oefeningen, met de focus op de been- & buikspieren, zeer efficiënt zijn, want ik kreeg steeds meer complimentjes van de mensen rondom mij. Hoewel ik in de gewichtsbehoud fase zit (en ik regelmatig al eens zondig 🤫), verloor ik sinds ik met PowerPlate startte, nog eens 5 kg.
Nu, 1 jaar nadat ik bij Christel voor het eerst binnen stapte, ben ik meer dan 25 kg lichter en voel ik me zo veel beter in mijn vel. Bedankt Christel, ik wist niet dat diëten ook op een aangename manier kon!
Annick - Nossegem
Christel is voor mij een TopCoach! Geen moeite is haar teveel. 
Ze begeleidt je niet alleen met degelijk advies en wekelijkse gratis metingen, ze doet veel meer dan dat. 
Ze bezorgt je tips en interessante weetjes via verschillende kanalen en ze besteedt extra aandacht aan wie het moeilijk heeft. 
Zo heeft ze mij al enorm gestimuleerd om door te zetten en manieren bedacht om mij op het rechte pad te houden. 
Uren hebben we al met elkaar gebabbeld en dat doet ze met plezier. 
Daarom is ze voor mij een coach met Grote meerwaarde. Een echte TOP Coach!
Ann, Veltem-Beisem
Zo op eigen houtje kilo’s verliezen, is toch allesbehalve makkelijk!

Zomer 2014, Stralend zonnetje, Aangename temperaturen, Geen weer om een lange broek te dragen. Tijd om die shorten boven te halen. Probleempje, Shorten gaan moeizaam over de billen. En ze dicht krijgen, daar is helemaal geen sprake van! Hoe los ik dit op? Wel, Op naar de winkel en daar kopen we shorten in een maatje groter.  Vakantie komt ook dichter bij. Aftellen is begonnen naar ons huisje met privézwembad. Bikini’s even passen voor vertrek, Oeps, Ook die spannen waar ze de zomer ervoor nog niet spande. Dus de aankoop van een nieuwe bikini in een maatje groter is een feit.Terugkeer vakantie, foto’s op de pc zetten, OH NEE!!! Hoe zie ik er uit!? Ben ik werkelijk zó verdikt!?! Pas in september 2014 de moed gevonden om op de weegschaal te gaan staan, 77,7kg!!! Dit was mijn gewicht tijdens mijn 2 zwangerschappen en ik ben nu niet eens zwanger! Mailtje naar Christel van BodyBò en eerste afspraak voor de powerplate staat gepland.Bij haar aanschouwde ik ook het gamma van powerslim. Maar ik wou eerst op eigen houtje op mijn voeding letten in de hoop dat in combinatie met powerplate de kilo’s er wel zouden af vliegen. Ik had een streefdoel gesteld, eind december geen 6kg kwijt, zou ik starten met PowerSlim. Zo op eigen houtje kilo’s verliezen, is toch allesbehalve makkelijk. De kast met koekjes, snoepjes en chips blijft een verleiding. En er is toch niemand die me op de vingers tikt waardoor het verliezen van kilo’s tergend langzaam gaat!!! Eind december en geen 6kg kwijt. Starterspakket PowerSlim besteld bij Christel!
Januari 2015 start powerslim!
Bij het ontvangen van het pakket en het verkrijgen van al die informatie, begon ik er vol goede moed aan.
Wat heb ik die 1e fase onderschat. ‘Honger’ had ik! Eigenlijk meer zin om alles te snoepen wat niet mag. Daar waar ik tegen het einde van de week dacht ‘Foert, ik zet straks het weekend in met een zak chips’, stond mijn meting op de planning. Resultaten waren positief en met Christel haar extra aanmoediging, ging ik weer met volle moed het weekend in ZONDER zak chips. Best wel gek dat ik vaak zin had in vanalles wat niet mocht. En dat terwijl het PowerSlim gamma meer dan voldoende alternatieven aanbiedt. Ondertussen in mijn Fase 2 mag ik geleidelijk aan overschakelen op gewone producten zoals fruit, kefir, brood,... Dit steeds in samenspraak met Christel. Zodat zij ook weet wat voor inpakt deze toevoegingen hebben op mijn lichaam. Want na mijn gewichtsverlies is het nu de bedoeling om op gewicht te blijven. Trots op wat ik samen met Christel bereikt heb! En enorm dankbaar voor de steun van zowel mijn gezin als Christel. 60kg geeft mijn weegschaal nu aan. Mijn kleerkast is aan vernieuwing toe. Zelfs mijn shortjes van zomer 2013 zijn te groot! Dat geeft mijn ego toch wel een boost! Ik voel me echt terug beter in mijn vel. 
Eerste foto in bikini is ook genomen en mag toch wel zeggen dat die gezien mag worden.
Kim - Everberg
Christel vous accueille toujours avec le sourire et a toujours un mot gentil et personnel pour chacun.
On voit qu’elle aime ce qu’elle fait et qu’elle veut vraiment aider les gens.
Son travail est professionnel, le résultat excellent, 
beaucoup mieux que dans certains autres instituts où j’ai déjà été (et j’en ai fait beaucoup). 
Elle ne bâcle pas son travail et prend son temps pour qu’il soit bien fait.
Chantal, Kortenberg
Ik twijfelde geen moment om Christel terug te contacteren!

4 jaar geleden viel ik ”samen” met Christel ruim 20kg af. Dankzij haar tips en tricks lukte het mij om goed mijn gewicht te behouden.
Enkele maanden geleden kwam ik tot de constatatie dat ik enkele kilo’s was bijgekomen door foutjes die in mijn eetpatroon geslopen waren. Het was duidelijk: Ik moest opnieuw resetten!!!  En ik twijfelde geen moment om Christel terug te contacteren.
Ten eerste omdat de producten van PowerSlim lekker en gevarieerd zijn.  Er is voor ieder wat wils: zoet, hartig, iets met een beet,...
Maar vooral om de zéér Persoonlijke Begeleiding. Ze houdt steeds rekening met mijn persoonlijke voorkeuren wanneer ze iets aanraadt, met mijn werk/thuissituatie en stelt lekkere recepten voor. 
Samen met mij zocht ze naar oplossingen. Het is nooit een probleem, wanneer ik het even niet meer zie zitten of vragen heb, om haar te contacteren of zelfs sneller terug te komen voor een meting. Ook tijdens de moeilijke Corana-tijden blijft ze me motiveren vanop afstand via videogesprekken. Nu enkele maanden later zit ik terug op gewicht. Het voelt terug aan als een Persoonlijke Triomf om mij zo te kunnen herpakken! Maar zonder de motivatie en inzet van Christel was het mij niet gelukt.
Ik durf mijn lichaam weer te laten zien!

Samen met mijn vriend Stijn en de kinderen ben ik dol op het uitproberen van nieuwe recepten, restaurantjes, reizen, feestjes organiseren, in kookboeken neuzen en wijntjes proeven. Bij het opsommen van het bovenstaande begrijp ik goed hoe ik door de jaren heen zoveel ben aangekomen. Daarbij kwam nog dat ik van jongs af aan al sukkelde met mijn rug door scoliose, osteoporose en hypermobiliteit. Ik voelde mij super slecht in mijn vel en ging op zoek naar hulp. Zo kwam ik terecht bij BodyBò. Christel vertelde mij hoe PowerPlate mij kon helpen voor zowel mijn rugproblemen als voor het verfijnen van mijn lijn (die ik niet meer had) en het versterken van mijn spieren. Ik begon onmiddellijk 3 keer per week naar de PowerPlate te gaan en voelde mij inderdaad al snel beter. Helaas verloor ik toch weinig kilo’s. Mijn hersentjes hebben beslist …. Hèhè... ik wil gaan PowerSlimmen, ik voel het, ik droom er zelfs van! Ik begon informatie op te zoeken over het PowerSlim afslankprogramma en vroeg Christel, mijn coach van BodyBò, om raad. Stijn ging zelfs mee op intakegesprek omdat hij veel in de keuken staat en graag wilde weten hoe hij mij kon helpen. De dag before D-Day... Vandaag word ik gemeten: jaja 86 kg, iedereen moet me verplicht dik en vet noemen zodat mijn stimulans alleen maar groter wordt 😊.
D-DAY... Vol goede moed ben ik opgestaan. Ik start vandaag met het PowerSlim Afslankprogramma. Ik nuttig 5 PowerSlim producten per dag drink minstens 1 liter water. De PowerSlim producten mag ik aanvullen met groenten en vlees of vis. Heerlijk! Omdat wij koken erg ontspannend vinden, hebben Stijn en ik al een zelfbedacht gerechtje uitgedokterd. Scampi’s gebakken in de oven. Hierbij hebben wij van PowerSlim soep een sausje gemaakt door iets minder water te gebruiken. Doe hier een beetje verse tuinkruiden en wat salade bij. Niet alleen was het erg lekker maar ik had vooral geen honger en zin meer in iets anders. Ik was fier op mijzelf vandaag.
Bevinding 1: Ik voel mij heel goed in mijn nieuw “eetritme”. Ondertussen weet ik op welke producten ik dol ben (vanilledrankjes, alles soorten borrelnootjes, champignonsoep, kaassnack, bananenpudding, omelet met kruiden,... Ik voel mij dol fijn.
Bevinding 2: Tot nu toe is PowerSlim geen opgave voor mij, integendeel het is genieten, fier worden op jezelf, terug zelfvertrouwen krijgen en last but not least je terug goed voelen in je kleding. Mijn uiteindelijke gevoel over PowerSlim.
Voor de eerste keer na lange tijd kijk ik terug graag in de spiegel en ga ik met plezier shoppen. Ik vond mijzelf lelijk en kwam nooit meer met winkeltassen thuis. Nu moet ik me tegenhouden om iets te kopen. Ik wil namelijk nog een aantal kilo’s kwijt. Ik voel me veel beter, ik durf weer onder de mensen te komen en mijn lichaam ook te laten zien. Voordien dacht ik vaak ‘Och het maakt nu toch niets meer uit”. Ik heb mij herpakt en ben met PowerSlim begonnen. Het was zo makkelijk vol te houden. Ik ben veel onderweg voor mijn werk en daarvoor zijn de ready-to-go producten super. Je kunt ook echt gaan koken met de PowerSlim producten en je maakt ze zo lekker als toegelaten is. Ik kan PowerSlim heel gemakkelijk combineren met mijn gezin en mijn baan. ’s Avonds kan ik gewoon met de familie mee eten, dat is toch geweldig! Ik heb de begeleiding en steun echt nodig van mijn coach. Ik kan alleen niet bepalen of ik goed of fout bezig ben. De wekelijkse controle is daarbij heel fijn. Ik wil nooit meer hervallen en Christel stimuleert mij om mijn gevecht tegen de kilo’s nooit meer te hoeven meemaken.
Dankjewel Christel!

#het is te gemakkelijk

Ik was alweer jaren te zwaar en na een moeilijke periode vorig jaar was ik er klaar mee. Ik zou goed voor mezelf en mijn lichaam gaan zorgen! Maar hoe? Je levensstijl aanpassen. Rond die periode kwam er op social media regelmatig een verhaal voorbij van een dame uit het dorp die zoveel was afgevallen met PowerSlim, en vooral, een gezondere levensstijl hanteerde. Eerlijk gezegd stond ik heel sceptisch tegenover diëten, zoiets werkt toch niet en vooral niet op de lange termijn. Ik trok mijn stoute schoenen aan en maakte toch een afspraak met Christel, de PowerSlim coach bij mij in de buurt. Een lieve dame met een heldere en professionele uitleg. Ze vertelde dat we samen aan de slag gingen met een gezond eetpatroon, koolhydraatarm en eiwitrijk. Met 6 eetmomenten/dag en gangbare producten (zoals rijst, muesli, crackers, wraps en tussendoortjes). Tijdens het gesprek heb ik me voorgenomen; dit ga ik doen! Goed wetende dat het niet zomaar even je eetpatroon aanpassen is, maar dat je toch een langdurige verbintenis aangaat. Maar dat is net de uitdaging; je gaat niet even afvallen, je gaat je levenswijze aanpassen. Het is heel motiverend dat je coach je bij je wekelijkse meting bijstaat met raad en daad en fungeert als stok achter de deur. Ik woog 93kg en wou naar 78kg, hoewel het programma aangaf dat 68kg mijn ideale gewicht zou zijn. En eerlijk gezegd, het ging zo makkelijk dat ik na 6 maanden trots kan zeggen dat ik mijn streefgewicht behaald heb. Ik ben in totaal 26 kilo vermagerd!
Christel heeft me met al haar ervaring ondersteund, gemotiveerd en bijgestuurd waar nodig.
Ik heb geen honger gehad, integendeel! In het begin volgde ik strikt de handige weekmenu’s maar na enige tijd maakte ik elke zondag mijn eigen weekmenu met behulp van de leuke kookboeken van PowerSlim en de receptjes op de website. Plannen wat je in de week gaat eten is een echte aanrader; het geeft rust in je hoofd en in je koelkast. Je kan eindeloos combineren met de heerlijke producten uit het zeer uitgebreide assortiment van PowerSlim. Ik probeerde allerlei nieuwe gerechten uit. En mijn coach leerde me etiketten lezen. Ongelooflijk wat een hoop rommel er in sommige producten zit. Mijn kijk op voedsel is totaal veranderd. Ik heb absoluut geen honger geleden, integendeel! Heb ik goesting gehad? Natuurlijk, maar dat zit in je hoofd en dan moet je de overweging maken of je eraan toegeeft of niet. Heb ik gezondigd? Ja! Maar zonder volledig te hervallen in mijn oude eetpatroon. Je zin in suiker is hoe dan ook veel minder dan vroeger. En natuurlijk zijn er de enorm positieve reacties van mijn partner, familie, vrienden, collega’s en klanten. Sommige mensen herkennen me nog amper. Ik kan eindelijk weer de kleding dragen die ik wil. Ik voel me fitter, energieker en zoveel meer. Ik voel me gezond en ben eindelijk weer de Veerle die ik wil zijn. En mijn trouwe viervoeter, die is blij met al die lange wandelingen.
Voor mij is PowerSlim de beste investering in mijn nieuwe gezonde leven. Ik ben nu reeds enige tijd op gewicht en probeer dat zo te houden. Gelukkig heb ik nog begeleiding van mijn coach Christel, een fantastische service en een hele geruststelling zodat ik hopelijk voor de rest van mijn leven deze gezonde levenswijze kan hanteren.
Stap voor Stap leer je gezonde keuzes te maken.

Na 2 zwangerschappen en 2 prachtige zoontjes waren de gevolgen duidelijk; niet alleen kon mijn lichaam wat strakker worden, ook mijn conditie stelde niets meer voor. Hoog tijd om actie te ondernemen dus. Maar hoe en wat? In eerste instantie ging op zoek naar een sportieve uitlaatklep die te combineren was met mijn gezinsleven maar wel met de nodige begeleiding en advies. Viavia kwam ik uit bij Christel van BodyBo en de PowerPlate sessies die ze organiseert. Dit was exact wat ik nodig had; een half uurtje bewegen onder de juiste begeleiding en in een super ambiance. Heel moeilijk vol te houden was dit dus niet! Na enkele weken begon ik zowaar resultaat te zien! Mijn lichaam was duidelijk strakker en zelfs mijn conditie was er opmerkelijk op vooruit gegaan. Ineens paste dat leuke bloesje van voor mijn zwangerschap wel weer, en die cellulitis was bijna helemaal weg. Ongelofelijk! Enkel de weegschaal leek niet te volgen. Nieuwsgierig naar hoe andere mensen wel gewicht leken te verliezen informeerde ik bij Christel naar het PowerSlim programma. Een programma met duidelijke principes en een fantastische madam die u alle steun en begeleiding geeft; dit moet haalbaar zijn! En ja hoor, week na week zag je resultaat. 
Stap voor stap verlies je je overtollige kilo’s en stap voor stap leer je gezonde keuzes te maken. Door het fantastische effect dat dit op je heeft, niet alleen op je lichaam maar ook op je energieniveau en je humeur, wil je gewoon nooit meer terug naar hoe het vroeger was.
Dank je wel Christel! 

Dankzij Christel haar professionele enthousiaste begeleiding, advies en PowerSlim zie ik er niet alleen terug fantastisch uit, ik heb ook leren leven en genieten op een veel gezondere manier. Ik voel me stukken beter dan dat ik me ooit heb gevoeld! Ondertussen is dit de nieuwe levensstijl van het hele gezin geworden!
Christel, 

Een onbetaalbare begeleiding!

Het klinkt cliché; 24, jong, in de fleur van mijn leven en… ontevreden met mijn lichaam. Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen hadden er serieus onder te lijden. Ik had al enkele dieetervaringen achter de rug, gaande van een traject onder begeleiding van een diëtiste tot een traject met vervangproducten begeleid door de huisarts. Het hielp allemaal wel tijdelijk, maar uiteindelijk kreeg mijn ‘goesting’ in lekkere, en jammer genoeg, ongezonde voeding toch weer de 
bovenhand.


Tot ik bij BodyBo kwam. Aanvankelijk stond ik sceptisch tegenover alweer een dieet deels gebaseerd op vervangproducten, maar omdat ik wanhopig op zoek was naar een oplossing, vroeg ik toch een
eerste gesprek aan.


Christel nam ruimschoots de tijd om naar mijn verhaal te luisteren, vertelde me dat de producten lekker waren en dat ze mij intensief zou begeleiden zodat ik een stok achter de deur zou hebben. 
En inderdaad, het gamma producten van PowerSlim is niet alleen uitzonderlijk uitgebreid, maar ook ontzettend lekker! Daardoor miste ik mijn chocoladerepen, smoothies of wafeltjes niet. Ik kon ze
gewoon blijven eten: zelfde uitzicht, andere samenstelling.


Ondertussen zijn we een jaar verder, ben ik ‘op het gemakske’ 15 kg lichter geworden en zit ik heel wat beter in mijn jonge vel en in mijn nieuwe kleren.
Christel heeft me inderdaad niet losgelaten en steunde me met gouden raad, daad en heerlijke recepten. 

Een onbetaalbare begeleiding!
Evelyne - Nossegem
Inzicht van het effect van voeding op je lichaam

“Mijn weg naar 65 kilo …”
Ik ben Ann, 41 jaar, partner van Tom en mama van 2 zonen. 1 van 13 en 1 van bijna 8.
Ik ben eigenlijk altijd wel slank geweest, tot zo’n 8 jaar geleden. Na de geboorte van mijn 2e zoon, gingen de kilo’s bijvoorbeeld de feestdagen er niet zomaar vanzelf meer af. En jaar na jaar, merkte ik dat ik er meer mee inzat. Telkens moest ik een grotere maat kleding kopen en lette ik steeds meer op wat ik at. Met als gevolg dat ik het dan toch weer opgaf. Ik berekende vaak mijn BMI en telkens schrok ik weer. Tot ik er op een bepaald moment genoeg van had. Het verhuizen van een afslankingscentrum in de buurt was me op het einde van vorig jaar opgevallen. Via via kwam ik te weten dat de zaakvoerster van die zaak, Christel was. Ik kende Christel vaag, maar het feit dat ze toch geen onbekende was, maakte dat ik al mijn moed bijeen kreeg en haar belde voor een afspraak.
Ons 1ste gesprek was heel ontspannen. BodyBo is een mooie zaak met een enthousiaste zaakvoerster. Ik kreeg alle informatie over het PowerSlim programma en over de powerplate. Ook kreeg ik antwoorden op al mijn vragen.
Nu, 4 maanden later, ben ik zo blij dat ik haar toen gebeld heb.
Ik ben eerst gestart met de powerplate. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik kan gaan sporten, zonder dat het als een opgave aanvoelt. Ik vind de powerplate gewoon heerlijk. 2x per week een half uurtje oefeningen doen en voelen dat je gesport hebt. Het gaf meteen een mega resultaat!
Na enkele weken powerplate, ben ik gestart met het PowerSlim dieet. De producten zijn echt lekker en met een beetje creativiteit kan je er veel kanten mee op. Na een 4-tal weken had ik wel een duwtje in de rug nodig. Als ik er alleen voor had gestaan had ik het opgegeven of had ik me niet meer strikt aan het dieet gehouden. De wekelijkse gesprekjes met Christel hebben me echter de moed gegeven om het vol te houden. Doordat ik ook snel resultaat zag, is het me toch gelukt om op mijn streefgewicht te komen.
Ann - Bertem 
Daar stond ik wel héél kritisch tegenover!

Eind oktober 2015. Een druilerige dag, het regent dat het giet.
Alleen thuis en slecht in mijn vel. Het fietsseizoen is ten einde, en ik hou er geen goed gevoel aan over. De benen wilden niet mee dit jaar.
Daar moest verandering in komen voor volgend jaar! De schoonzus had wel een oplossing: powerplaten!
Daar stond ik wel heel kritisch tegenover, op zo’n trillende plaat wat oefeningetjes doen… moet dat me fysiek er weer bovenop brengen?!?
Baat het niet dan schaadt het niet, en als een oefensessie niet meevalt, kon ik het altijd klasseren als ‘bonding’ met de schoonfamilie!
Les geleerd: nooit op voorhand oordelen! Oefeningen doen en praten tegelijk lukte niet, wat viel me dat zwaar! Kortom, een slechte conditie en daar wou ik net verandering in brengen!
De eerste 10-beurten kaart werd snel besteld, mede omdat de zaakvoerder, Christel, een duidelijk en progressief schema voorschotelde. 2* per week naar de les, en de belofte op snel resultaat. Tussen de sessies door hoorde ik verhalen van de doorwinterde ‘powerslimmers’, die naast het ‘platen’ ook het dieet goed opvolgden. ‘fitter, strakker en slanker’ was de boodschap. Dat kan toch niemand laten liggen? Nieuwsgierig maakte ik een afspraak en na een lange, aangename babbel met veel uitleg en praktische tips ben ik eraan begonnen. Toch een hele aanpassing, niet dat er veel zoetigheden op het menu staan maar thuis komt er toch steevast ‘hartig’ eten op tafel. Na heel wat aanmoediging van Christel en veel goede raad kwam er als kadootje van de sint het starterspakket powerslim. Een prachtige keuze, beginnen met een dieet vlak voor de feestdagen… De eerste week doorgeworsteld, en daarna was de motivatie niet ver meer te zoeken. De cijfertjes op de weegschaal bleven maar naar beneden gaan. Christel had beloofd tegen nieuwjaar 3 à 4 kg minder te wegen, geen loze belofte. Met mate genieten van nieuwjaar, maar met een maatje minder, dat was het zeker waard! Mits een beetje bijsturing van coach Christel in januari (feestdagen blijven eetdagen natuurlijk), ben ik in maart aan het nieuwe fietsseizoen kunnen beginnen, duidelijk slanker en fitter. Nu de fiets weer op stal gaat, kan ik dit jaar tegen het voorgaande afwegen, en eerlijk zeggen: wat een verschil! Elke keer de fiets op met duidelijk meer energie, die ook veel langer meegaat!
Nu is PowerPlate geen verplichting meer maar een hobby, ik doe het nog steeds 2* per week. Nog steeds met vallen en opstaan, veel fijne babbels en bijsturing van Christel, gaan we volop voor een nog beter seizoen 2017!
Maggy - Steenokkerzeel
 
Die mooie PowerSlim doosjes!

5 Januari 2016, Dag op dag 1 jaar geleden begon mijn verhaal bij BodyBò. Op 5 januari 2015 startte ik mijn eerste 10 beurten PowerPlate abonnement bij Christel. Ik had op aanraden van Kim Remy in november 2014 een proefsessie PP gedaan om te weten te komen of dit wel iets voor mij was. Het was immers hoog tijd om na 3 à 4 jaar zonder sport of iets anders van beweging te doen, terug in actie te schieten. De kilootjes waren er stilletjes maar zeker bijgekomen en waren niet echt van plan om vanzelf weer te verdwijnen. Tram 4 kwam er ook aan in de maand december en met een goeie 10 à 12 kilo overgewicht zat ik niet echt super goed in mijn vel meer. Hoog tijd om iets aan mijn stramme gewrichten en slappe spieren te doen. Ik had de smaak al vlug te pakken en na mijn 3de 10 beurten kaart begon ik stilletjes aan nieuwsgierig te worden naar al die mooie Powerslim doosjes en potjes die bij Christel met volle zakken en dozen buiten werden gedragen.Ik merkte bij sommige dames die mij vergezelde op de PP sessies dat deze almaar slanker en fitter werden. Dit kon toch niet alleen van de PP sessies komen? Ik had immers niet echt gewicht verloren, maar wel een strakker figuur en wat stevigere spieren… Dus was het tijd om bij Christel toch eens te informeren naar wat PowerSlim nu juist is. Toevallig organiseerde zij in maart voor het 5-jarig bestaan van BodyBò een workshop “ Eindelijk slank”. Daar werd mij het een en het ander duidelijk over onze slechte eetgewoonten en de grote hoeveelheden suiker en koolhydraten in onze dagelijkse voeding. Net ervoor had ik ook een heel interessant artikel gelezen “Zeg NEE tegen suiker !”. Nu vielen de schellen letterlijk van mijn ogen ! Mijn lusteloosheid, drang naar zoetigheid, hoofdpijn wanneer ik honger kreeg, vermoeidheid, maaglast en nog enkele andere kwaaltjes kwamen allemaal door een te grote hoeveelheid suiker in mijn lichaam.Ik die eigenlijk helemaal geen zoetebekje was, eerder een hartige snoeper, was op 1 maand tijd verslaafd geworden aan chocolade. Elke dag had ik wel trek in een stukje melkchocolade met of zonder nootjes…echt niet normaal meer. Maar na de workshop van Christel was het duidelijk…zo kon het niet langer verder!
Na het Paasweekend in de maand april zou ik met mijn starterkit van PS beginnen.Christel legde mij alle stappen duidelijk uit en we waren vertrokken !!! Op naar de 60 kilo…dacht ik… Elke week verloor ik tussen 900 gram en 1 kilo. Het begin was even zwaar, maar al na 2 weken kwam de bevestiging.Dit werkt echt ! J Nog nooit had ik een dieet gedaan en nu verloor ik kilo per kilo ! Na 3 maanden was ik al 8 à 9 kilo kwijt en ik wou tegen de koopjes in juli 10 kilo kwijt om mezelf te belonen met een volledig nieuwe garderobe.
5 juli 2015: Opdracht gelukt ! Whoehoe !!! Shoppen maar !!! 2 Tot bijna 3 kleding maten minder dan ervoor !
En nu op gewicht blijven. Weer een nieuwe uitdaging voor mij. Wat kon er nù mis gaan dat ik zou hervallen en terug kilo’s bijkomen?? 
Helemaal niets… Door de drukke agenda en het vele werken kwam er van “eens te zondigen” of zelfs maar te denken aan verkoelende ijsjes en zomerse cocktails niet veel in huis. Integendeel…tijdens fase 3 van mijn PS dieet, in de maand augustus verloor ik nog zo’n 2 kilo.
Totaal onverwachts was ik onder mijn streef gewicht van 58 kg gegaan. Hoe had ik dat gedaan?? Ik was mijn nieuwe eetpatroon zo gewoon geraakt dat ik zelfs geen zin meer had in echte chocolade en ijsjes. Met de constante begeleiding en het professionele voedingsadvies van Christel ben ik nu al 4 maanden op een stabiel gewicht van 56 kg.Ik voel mij fitter, slanker, gezonder, lichter en levenslustiger dan ooit tevoren.De feestdagen met al de vettige en hartige hapjes en de verleidelijke zoetigheden zijn voorbij en met trots kan ik zeggen dat de weegschaal nog steeds hetzelfde gewicht aangeeft van 4 maanden geleden.  Hiervoor kan ik alleen maar zeggen “DANK U, Christel” !!!
Omdat je er altijd bent om ons te motiveren, te stimuleren, te informeren en in ons blijft geloven, ook als we het even laten afweten.
Jij bent een echte coach voor een gezondere levensstijl !!! Dikke merci voor al jouw steun en positieve vibes in 2015 !!!
En op naar een blijvend slank 2016 !!!
Sandra - Erps-Kwerps
20 Kilo lichter op 4 maand

Ik voelde me al een tijd niet goed in mijn vel. Mijn gewicht dreigde naar 80 kilogram te gaan, het uitoefenen van mijn hobby lopen begon pijn te doen aan al mijn gewrichten en er begonnen zich steeds meer lichamelijke klachten voor te doen. Ik probeerde zelf op mijn eten te letten, dacht daarbij dat ik goed bezig was, maar kreeg ‘s avonds steeds buien van veelvuldig eten door extreme honger. Met gevolg dat mijn gewicht bleef toenemen. Ik zat volgens mij in een visuele cirkel waar ik zelf niet leek uit te raken. Ik had al een paar keer op Facebook de reclame van PowerSlim zien passeren. Vermits ik besefte dat ik hulp en begeleiding nodig had, en eerlijk gezegd ook heel nieuwsgierig was, klikte ik hierop verder en vond zo een coach vlak in mijn buurt. Het duurde nog een tijdje voor ik de stap zette, maar na een eerste verkennende gesprek besloot ik me te engageren voor het PowerSlim dieet. Wat ik zocht in een dieet was vooral het vinden van een goed en gezond eetpatroon, producten die lekker smaken, geen honger lijden en natuurlijk het vermageren op zich zodat ik me opnieuw beter zou voelen en mijn zelfvertrouwen zou herwinnen. Ongeveer vier maanden na mijn start was ik 20 kilogram lichter, voelde ik me stukken beter, begon mijn zelfvertrouwen zich opnieuw op te krikken en kon ik terug naar believen lopen zonder enige pijn.
Wat ik me vooral blijf herinneren van die eerste maanden is het heel bewust worden van wat ik at. Op aanraden van mijn coach hield ik hiervoor ook een dagboek bij. Ik volgde in fase 1 en fase 2 heel strikt op wat er voorgeschreven wordt in het PowerSlim dieet. De kaart met wat je mag eten en in welke hoeveelheid was mijn vaste partner geworden. De enorme energie die ik deze periode heel intens voelde en de lekkere producten van PowerSlim zorgde er voor dat ik aan alle verleidingen kon weerstaan. Ook de wekelijkse metingen bij de coach waren steeds een duw in de rug om verder te gaan. Door de begeleiding van de coach kon ik zelfs in deze periode met mijn man of vriendinnen op restaurant of naar feestjes zonder me hierover schuldig te voelen, want vooraf werd met mijn coach de menu overlopen om te bekijken wat een goede keuze zou zijn. Toen kwam de vakantieperiode er aan. De hulp die ik tot dan ervaren had, hielpen me om ook hier de juiste keuzes te maken, zonder het gevoel te krijgen dat ik niks kon eten. Ondertussen zit ik al ongeveer drie maanden in de stabilisatiefase. Mijn gewicht, nu 54 kilogram, blijft mooi behouden. Ik hou nog steeds heel punctueel mijn eetdagboek bij. Hiervoor heb ik ondertussen een klein boekje aangeschaft dat zelfs in de kleinste handtas past en ik dus ook overal mee naartoe kan nemen. Ik hou dit eetdagboek bij om heel bewust te zijn en te blijven van wat ik eet. Tuurlijk zit er in deze fase soms een uitschuivertje bij, zoals een glaasje cava bij een receptie, maar door dit dan neer te schrijven en nadien te overlopen met mijn coach, ben ik me hier ook heel bewust van.  Momenteel eet ik nog maar twee producten van PowerSlim per dag. De overige maaltijden worden aangevuld met PowerSlim Balance of andere gezonde en waardige alternatieven. Op deze manier maak ik rustig en heel bewust de overgang naar een volledig gezond eetpatroon. Ik kan nog enorm veel leren over een gezonde etenswijze en blijf daarom ook de afspraken met mijn coach op regelmatige basis behouden ter controle én voor het inwinnen van raad. Uiteraard is mijn dagboek dan de ideale manier om dit allemaal te bespreken. 
Om te besluiten, tot u ‘spreekt’ een heel gelukkige vrouw van 38 jaar, ongelooflijk blij met haar huidige gewicht en de manier waarop ik dit gewicht behaald heb en van plan ben te behouden met alle raad die ik op mijn pad door mijn coach heb meegekregen. 
Een welgemeende ‘dankjewel’ hiervoor!”
Elke - Meerbeek


Een Platte Buik 


Op Social Media zag ik regelmatig berichtjes over PowerPlate en « op naar een platte buik ». Na jaren van stilaan toename van mijn gewicht heb ik contact opgenomen met Christel; ze vertelde me dat ze dat ze vooral streeft naar een gezond eetpatroon dat je toelaat op gewicht te blijven. Het was voor mij een Nu of Nooit moment. Met de constante begeleiding en het professioneel voedingsadvies van Christel ben ik de nodige kilo’s lichter geworden en dit met het voedingsadvies dat zowel lekker als makkelijk vol te houden is mede dankzij de wekelijkse sttimulerende begeleiding en opvolging van Christel. Ik ga ook 2/week naar de PowerPlate, steeds in kleine groep in een leuke en gezellige sfeer.  En … eindelijk terug kleedjes kopen, kledij dat je graag ziet en waar je je goed in voelt. 
Bedankt Christel 
Ingrid - Perk
Ik voel me opnieuw aantrekkelijk!

Ik ben Sonia , 52 jaar en 16 kg vermagerd in net geen 7 maanden tijd met PowerSlim. 
In september was de maat vol (letterlijk en figuurlijk). Ik had al enkele maanden geen energie meer. Altijd maar diëten en op mijn voeding letten en toch steeds bijkomen… Na een operatie aan beide voeten en bijgevolg heel wat verplichte platte rust was het hek helemaal van de dam. Ik had natuurlijk al veel diëten geprobeerd, al dan niet met succes maar dat duurde nooit lang.
Christel ken ik al van kleins af aan, maar was ik uit het oog verloren. Tot ik haar terug vond op Facebook en haar aansprak over PowerSlim. Mijn interesse was geprikkeld. Ze houdt duidelijk van haar werk en na haar enthousiaste uitleg was het tijd om dit thuis eens voor te leggen aan mijn echtgenoot. Hij stond meteen achter me dat ik ook dit dieet eens zou proberen.
Zo gezegd, zo gedaan en na enkele weken was ik al enkele kilootjes kwijt. Dat moedigt uiteraard aan. Ook de wekelijkse meet/weegmomenten bij Christel waren geen moeilijke opgave. Ik werd er steeds hartelijk onthaald en ze stond me met raad en daad bij, ook in moeilijke periodes zoals de feestdagen.Ik hou van afwisseling in mijn dagelijkse voeding en probeerde dus veel uit. Op het menu stond regelmatig gerookte zalm met een beetje boursin cuisine of vb groentjes in een wrap. ‘s Avonds gebruikte ik voornamelijk mijn stoomkoker voor de groenten en de vis. Voor mijn gezin maakte ik er graag nog een sausje bij. Zelf hield ik het bij de natuurlijke wijze of bij een PowerSlim dilledressing.
Het PowerSlim handboek met de weekmenu’s en de recepten hebben mij ook geholpen om ideeën op te doen. Het moeilijkste in mijn ogen was geen fruit meer mogen eten. Niet dat ik zo’n grote fruiteter ben, maar voor een occasioneel mandarijntje of een kiwi ben ik steeds te vinden. Daarom was ik ook opgelucht dat er in de tweede fase wel fruit bij kwam kijken. En hoewel langzamerhand opnieuw alles beginnen eten veel moeilijker is, behaalde ik toch mijn streefgewicht en bijgevolg een gezond BMI.Hét grote verschil met vorige diëten is dat je hier verschillende dingen moet schrappen zoals fruit, melkproducten of sommige groenten. Maar die worden dan wel gecompenseerd met andere PowerSlim-producten. Langzaam aan ging ik vanaf Fase2 naar een gezond voedingspatroon, geleidelijk werden fruit, brood, zuivel,… maar héél belangrijk de gezonde varianten hiervan terug in mijn voedingspatroon toegevoegd.
Voor mijn coach en mezelf is het héél belangrijk dat ik op termijn op gewicht blijf en dat kan maar op 1 manier —> nl. niet terugvallen in de oude valkuilen. Het is een groeiproces waarin je leert wat kan en mag, welke voedselcombinaties verantwoord zijn en deze dan ook dagdagelijks toe te passen, maar samen met Christel lukt dat vrij goed en dit wil niet zeggen dat ik af en toe geen glaasje cavia meer mag hebben maar alles met mate.
Nu, 7 maanden verder en 16 kg lichter, voel ik me opnieuw aantrekkelijk. Ook de vele positieve reacties doen me oprecht deugd. Mijn energieniveau is zichtbaar gestegen en ook trappen kan ik nu veel fitter de baas. Wanneer velen horen dat ik een proteïnedieet ben aangegaan, is het drinken van shakes het eerste wat in hen opkomt. Dat is echter een foute interpretatie. Mensen die PowerSlim doen, eten echt wel alle ingrediënten, maar vaak van PowerSlim zelf. Ik kan dit alleen maar aanraden aan mensen die graag snel en blijvend resultaat willen.
Sonia - Haren
Ongeveer 6 jaar geleden stapte ik voor het eerst binnen bij BodyBo in Kortenberg.
Na 2 zwangerschappen liet ik me door Christel begeleiden om de kilo’s die er niet meer vanzelf af gingen kwijt te geraken. 
Met succes … een 6-tal maanden later woog ik 13 kilo lichter. Het powerslim programma en de strikte begeleiding door Christel hielpen me elke week om op een rustige en gedisciplineerde manier op mijn streefgewicht te komen. Het afvallen op zich bleek achteraf niet het moeilijkste van het proces te zijn. Je gebruikt op bijna al je eetmomenten een eiwitrijk-Powerslim product en ’s avonds eet je een maaltijd zonder koolhydraten mee met je gezin.  Eens je op je gewicht bent, bouw je de producten af, onder wekelijkse begeleiding van Christel. Een begeleiding die 1 jaar duurt. Op die manier leer je je lichaam en de effecten van allerlei voedingsmiddelen erop goed kennen. 
Ik herinner me nog dat ik de afbouwperiode erg lang vond duren. Achteraf gezien bleek dit wel de juiste weg te zijn. Ik heb tijdens die periode mijn manier van eten en maaltijden klaarmaken helemaal aangepast. Ik heb zelf veel gelezen over voedingsmiddelen en de wekelijkse gesprekken met Christel gaven me meer inzicht in wat voeding doet met een mensenlichaam. Ik eet nu op een hele andere manier dan voor ik het Powerslim-programma volgde. Enja … ik eet nog lekkere dingen en ik zondig ook af en toe. Ik ben mij wel heel bewust van wat ik eet en ik weet ondertussen welk effect bepaalde voeding op mijn lichaam heeft.  Mijn gewicht gaat soms wat omhoog. Met de feestdagen, na een vakantie … . Ik weet dan meestal hoe dat komt en ook wat ik daaraan kan doen. 
Ik ben nog steeds heel tevreden dat ik toen de stap heb gezet om bij BodyBo binnen te stappen. Ik ga nu nog bijna wekelijks naar daar voor een sessie op de powerplate. Een half uurtje intensief op de trilplaat helpt om, samen met gezonde voeding, mijn lichaam in vorm te houden. 
Ik ben, na 6 jaar nog steeds tevreden over mijn gewicht en ik voel me prima J
Bedankt Christel.
Filler text. Please replace with your own text.
Copyright - Christel Alaerts 2023
BodyBò - Kortenberg - christel@bodybo.be
BTW nr. 0822.654.723